Όροι και Προϋποθέσεις

Ο καταναλωτής που δίνεται να παραγγείλει από την παρούσα ιστοσελίδα προστατεύεται από τον Νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει με την παρούσα του μορφή


Σχετικά με την ασφάλεια

Η VaporMania δηλώνει ρητά πως δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ατυχήματα από λάθος χρήση των προϊόντων που εμπορεύεται.

Παράλληλα τα προϊόντα καθαυτά λειτουργούν με την χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με ότι συνεπάγεται αυτό.

Μεγάλη ποικιλία εξ αυτών περιέχουν ή δύνανται μέσω της χρήσης τους να παρέχουν στον χρήστη νικοτίνη, ένα φυσικό δηλητήριο της φύσης το οποίο σε μεγάλη δόση μπορεί να δημιουργήσει παρενέργειες. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην φέρετε σε επαφή με το δέρμα σας νικοτινούχα σκευάσματα καθώς η νικοτίνη σε υγρή μορφή απορροφάται και από το δέρμα.

Σε περίπτωση ατυχήματος καθαρίστε την ερεθισμένη περιοχή άμεσα με πολύ νερό για να περιοριστούν οι παρενέργειες ενώ ζητήστε όσον το δυνατόν γρηγορότερα ιατρική περίθαλψη.

Όπως προαναφέρθηκε η VaporMania δεν φέρει ευθύνη για όλα τα παραπάνω καθώς έγκειται σε λάθος χρήση των προϊόντων.


Σχετικά με τις αλλαγές

Όλα τα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία του site "Μπαταρίες", "Pods" και "Αρχικά Πακέτα" πωλούνται με τρεις μήνες εγγύηση για αντικατάσταση ή επιδιόρθωση ανάλογα την βλάβη. Βλάβες από υγρά ή στο MicroUSB φόρτισης θεωρούνται κακή χρήση και δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Στα υπόλοιπα προϊόντα γίνετε τεχνικός έλεγχος και ανάλογα το συμπέρασμα ενδέχεται να υπάρξει αντικατάσταση.


Σχετικά με τον χρόνο παράδοσης

Στο πεδίο "Αποστολές" αναφέρεται ο χρόνος παράδοσης για πελάτες εντός και εκτός Αττικής.Παρόλα αυτά ουδεμία ευθύνη φέρει η VaporMania για τυχόν καθυστέρηση δικαιολογημένη ή μη που μπορεί να προκληθεί από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier.

Περιόδους αιχμής όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και περιόδους εκπτώσεων όπως Black Friday ο χρόνος αποστολής και παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά.

Παράλληλα τις προαναφερθείσες περιόδους υπάρχει η πιθανότητα να βγουν προϊόντα εκτός αποθέματος ενώ έχουν μπει σε παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος εκπρόσωπος μας για να βρείτε κάποιο άλλο προϊόν σε τιμή προσφοράς.


Σχετικά με την εγγύηση

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει οποιαδήποτε μορφή δυσλειτουργίας τότε το παραλαμβάνουμε σε ένα από τα καταστήματά μας ή για πελάτες εκτός Αθηνών μας το αποστέλλουν στην κεντρική μας αποθήκη, Βορείου Ηπείρου 30 Κολωνός ΤΚ:10444 (με έξοδα μεταφορικών που επιβαρύνουν τον πελάτη) ακολουθεί έλεγχος από το τεχνικό μας τμήμα και στην περίπτωση που δεν είναι από λάθος χρήση του πελάτη προβαίνουμε σε αντικατάσταση ή επισκευή ανάλογα την έκταση και την φύση της ζημιάς.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραπάνω διαδικασία είναι η συσκευή να συνοδεύεται με την κάρτα εγγύησης, την συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα που ενδέχεται να περιέχει.

Σε περίπτωση εμφανών φθορών στο εξωτερικό της συσκευής από πτώσης και άλλου είδους κακή χρήση η εγγύηση δεν καλύπτει την συσκευή.

Τέλος σε περίπτωση που κάποια συσκευή, επισκευασμένη είτε ανεπισκεύαστη δεν παραληφθεί από τον κάτοχο εντός 2 μηνών από τον τεχνικό έλεγχο τότε η εταιρεία μας την στέλνει σε κέντρο ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.


Σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις τιμές

H VaporMania οφείλει να ενημέρωση τους πελάτες τις για τυχόν αλλαγές στις τιμές σε σχέση με αυτές που αναφέρονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Παράλληλα σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα από τα παραγγελθέντα προϊόντα βρίσκεται μόνιμα ή προσωρινά σε έλλειψη οφείλει να επικοινωνήσει με τον πελάτη και να προσφέρει εναλλακτικές εάν αυτές είναι διαθέσιμες.

Το πρόγραμμα cashback ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τους πελάτες λιανικής.

Ο πελάτης διατηρεί την δυνατότητα να ακύρωση το σύνολο της παραγγελίας σε περίπτωση ελλείψεων και σε αυτή την πιθανότητα η VaporMania είναι υποχρεωμένη να προβεί σε επιστροφή χρημάτων εάν τα προϊόντα έχουν προπληρωθεί.


Για τυχόν απορίες που δεν καλύπτονται από τα προαναφερθέντα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 49 12 008 πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια ή/και παραγγελία


Σχετικά με την διαχείρηση των πληροφοριών σας

Η VaporMania δεν δίναται να προβεί σε προώθηση των πληροφοριών σας προς τρίτους αλλά μπορεί να χρησιμοποιήση το e-mail σας για αποστολή προωθητικού υλικού