210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Συσκευασία 30ml
15,70€
Συνδυασμός των καλύτερων αμερικάνικων γεύσεων καπνού, το Red Indiana έχει μια νότα...
Συνδυασμός των καλύτερων αμερικάνικων γεύσεων καπνού, το Red Indiana έχει μια νότα παραδοσιακού καπνού όπου θα σας αφήσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε στη μέση της ερήμου μια καυτή ημέρα.Η συσκευασία είν..
15,70€
To Peanut Butter Cup είναι ένα νοστιμότατο μείγμα φιστικοβούτυρου με μαύρη σοκολάτ...
To Peanut Butter Cup είναι ένα νοστιμότατο μείγμα φιστικοβούτυρου με μαύρη σοκολάτα. Αυτός ο συνδυασμός είναι απλά πολύ καλός για να τον αρνηθείτε ειδικά αν είστε fan του παγωτού φιστίκι.Η συσκευασία ..
15,70€
Μια έκρηξη γλυκού, ώριμου ροδάκινου στο στόμα σας! Η συσκευασία είναι 30ml σε...
Μια έκρηξη γλυκού, ώριμου ροδάκινου στο στόμα σας! Η συσκευασία είναι 30ml σε λευκό πλαστικό μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας (Child Proof)Στην παρούσα τιμή περιλαμβάνεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (..
15,70€
Απίστευτη χροιά από ανανά ροδάκινο και amareto. Ένα ξεχωριστό μίγμα από το υγρό αν...
Απίστευτη χροιά από ανανά ροδάκινο και amareto. Ένα ξεχωριστό μίγμα από το υγρό αναπλήρωσης Jamaican Fruits το οποίο έχει απίστευτη γεύση και δεν θα σας κουράσει κατά την διάρκεια της ημέρας.Η συσκευα..
15,70€
Πλούσιο άρωμα σοκολάτας με τραγάνα αμύγδαλα και κρέμα καρύδας !Το υγρό αναπλήρωσης...
Πλούσιο άρωμα σοκολάτας με τραγάνα αμύγδαλα και κρέμα καρύδας !Το υγρό αναπλήρωσης American Stars Coco Choco συνδυάζει όλους τους γλυκούς πειρασμούς σε ένα μπουκάλι υγρoύ αναπλήρωσης !Για όλους όσους ..
15,70€
Αυτό το πλούσιο και έντονο μιξ μενθόλης, κρέμας-κακάο και μία ελαφριά δόση βανίλια...
Αυτό το πλούσιο και έντονο μιξ μενθόλης, κρέμας-κακάο και μία ελαφριά δόση βανίλιας δημιουργεί την εντύπωση της καθαρής πράσινης ευχαρίστησης.Η συσκευασία είναι 30ml σε λευκό πλαστικό μπουκαλάκι με πώ..
15,70€
Ξινόγλυκη καραμελά και μήλο !Αυτό το υγρό το έχουνε λατρέψει όσοι θέλουνε κάτι για...
Ξινόγλυκη καραμελά και μήλο !Αυτό το υγρό το έχουνε λατρέψει όσοι θέλουνε κάτι για να φύγουνε από το καπνικό.Το υγρό αναπλήρωσης American Stars Big Swapple στην εισπνοή έχει μια χροιά ξινού πράσινου μ..
12,00€
Το R2Y2 είναι ένα γλυκό καπνικό με μια δόση καραμέλας και ένα ελαφρύ άγγιγμα βανίλ...
Το R2Y2 είναι ένα γλυκό καπνικό με μια δόση καραμέλας και ένα ελαφρύ άγγιγμα βανίλιας. Η ανάμιξη των γεύσεων προσφέρει μια μοναδική εμπειρία την οποία… θα τη βρείτε μόνο στο διάστημα.Η συσκευασία είνα..
15,70€
Παραδοσιακή γεύση cheesecake με γεύση βατόμουρο. Φανταστικό άρωμα και γεύση με μία...
Παραδοσιακή γεύση cheesecake με γεύση βατόμουρο. Φανταστικό άρωμα και γεύση με μία ελαφριά πικράδα από το βατόμουρο στο τέλος για να κάνει το υγρό ιδανικό για όλη την ημέρα.Η συσκευασία είναι 30ml σε ..
15,70€
Το Blue Magic συνδυάζει διάφορες γεύσεις φρούτων, όπως βατόμουρο και φράουλα με αυ...
Το Blue Magic συνδυάζει διάφορες γεύσεις φρούτων, όπως βατόμουρο και φράουλα με αυτήν της δροσερής μέντας. Μια μοναδική πρωτότυπη γεύση! Η συσκευασία είναι 30ml σε λευκό πλαστικό μπουκαλάκι με πώ..
15,70€
Ένα καπνικό υγρό το οποίο στο τέλος έχουμε την γεύση της μενθόλης άλλα και κατά τη...
Ένα καπνικό υγρό το οποίο στο τέλος έχουμε την γεύση της μενθόλης άλλα και κατά την εκπνοή την ιδέα πως κρύβεται κάποιο μπαχαρικό.Το υγρό αναπλήρωσης American Stars Old Toby είναι για αυτούς που ζητάν..
15,70€
Παραδοσιακή γεύση cheesecake με γεύση φράουλα. Φανταστικό άρωμα και γεύση με μία ε...
Παραδοσιακή γεύση cheesecake με γεύση φράουλα. Φανταστικό άρωμα και γεύση με μία ελαφριά οξύτητα από την φράουλα στο τέλος για να κάνει το υγρό ιδανικό για όλη την ημέρα.Η συσκευασία είναι 30ml σε λευ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)