210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Classic

Classic
12,00€
Αρωματικό άρωμα για υγρά αναπλήρωσης που θυμίζει καπνό στριφτού. Δεμένο σώμα, ευρύ...
Αρωματικό άρωμα για υγρά αναπλήρωσης που θυμίζει καπνό στριφτού. Δεμένο σώμα, ευρύτητα γευστικών ερεθισμάτων και μεγάλη διάρκεια επίγευσης Η συσκευασία είναι 30ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πι..
12,00€
To Maxx είναι μία καπνική γεύση από την Atmos Lab με αρκετή γλυκύτητα που της ταιρ...
To Maxx είναι μία καπνική γεύση από την Atmos Lab με αρκετή γλυκύτητα που της ταιριάζει απόλυτα ο χαρακτηρισμός "κλασικό καπνικό"Με γλυκές νότες μελιού και καπνική πικράδα είναι ένα all time classic σ..
12,00€
Ένα απολαυστικό καπνικό άρωμα με χαρακτηριστικό του την προσθήκη καβουρδισμένων ξη...
Ένα απολαυστικό καπνικό άρωμα με χαρακτηριστικό του την προσθήκη καβουρδισμένων ξηρών καρπών (φιστικιών, καρυδιών).Ομαλή επίγευση που δε σε λιγώνει.Πρόκειται για ίσως την καλύτερη συνοδεία αλκοολούχων..
12,00€
Ένα καπνικό άρωμα το Puro Cubano της Atmos Lab με χαρακτηριστικό του την ομώνυμη ...
Ένα καπνικό άρωμα το Puro Cubano της Atmos Lab με χαρακτηριστικό του την ομώνυμη γεύση και αίσθηση των γνήσιων κουβανέζικων πούρων.Η συσκευασία είναι 30ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέτα και η β..
12,00€
Καπνικό άρωμα που θυμίζει έντονα την αίσθηση ενός καλού καπνικού πούρουΗ συσκευασί...
Καπνικό άρωμα που θυμίζει έντονα την αίσθηση ενός καλού καπνικού πούρουΗ συσκευασία είναι 30ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέτα και η βάση είναι Mist..
12,00€
Μία καθαρή καπνική γεύση των ερυθρόδερμων που πάντα είχαν κόντρα με τους cowboys.Ξ...
Μία καθαρή καπνική γεύση των ερυθρόδερμων που πάντα είχαν κόντρα με τους cowboys.Ξεχάστε τις φαντασιώσεις προσομοίωσης και δοκιμάστε αυτό που ενέκρινε ο μάγος της φυλής σε υγρό αναπλήρωσης απο την ετα..
12,00€
Μια καπνική γεύση με ήπια αρωματική διάθεση για τους λάτρεις των αμερικάνικων καπν...
Μια καπνική γεύση με ήπια αρωματική διάθεση για τους λάτρεις των αμερικάνικων καπνών με μία μακράς διάρκειας επίγευσηΗ συσκευασία είναι 30ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέτα και η βάση είναι Mist..
12,00€
Καπνικό, ουδέτερο και σίγουρα για όλη την ημέρα.Το RY69 της Atmos Lab πολύ το παρο...
Καπνικό, ουδέτερο και σίγουρα για όλη την ημέρα.Το RY69 της Atmos Lab πολύ το παρομοιάζουν με μία "light" έκδοση του Bebeca παράλληλα όμως έχει ένα δικό του καθαρά χαρακτήρα.Η συσκευασία είναι 30ml σε..
12,00€
Τα λόγια έιναι περιτά για αυτό το πασίγνωστο καπνικό υγρό αναπλήρωσης από την Atmo...
Τα λόγια έιναι περιτά για αυτό το πασίγνωστο καπνικό υγρό αναπλήρωσης από την Atmos Lab.Το Bebeca είναι από τα υγρά που πρέπει να δοκιμάσετε !Η συσκευασία είναι 30ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέ..
12,00€
To Agrinio είναι μιά καπνική γεύση από την Atmos Lab με περιορισμένη γλυκύτητα που...
To Agrinio είναι μιά καπνική γεύση από την Atmos Lab με περιορισμένη γλυκύτητα που της ταιριάζει απόλυτα ο χαρακτηρισμός "κλασικό καπνικό"Το σήμα του αποτελεί φόρο τιμής στους ευεργέτες της πόλης που ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)