Αρώματα Capella

Αρώματα Capella
6,00€
Άρωμα Cake Batter της Capella !Φρέσκια ζύμη κέικ. Ιδανική βάση για να χτίσετε υπέρ...
Άρωμα Cake Batter της Capella !Φρέσκια ζύμη κέικ. Ιδανική βάση για να χτίσετε υπέροχες συνταγές πάνω τηςΤο μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
6,00€
Άρωμα Italian Lemon Sicily της Capella !Λεμονάκι, δροσερό και αρκετά όξινο.Το μπου...
Άρωμα Italian Lemon Sicily της Capella !Λεμονάκι, δροσερό και αρκετά όξινο.Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
29,80€
Άρωμα Strawberries Cream της Capella !Ένας γλυκός συνδυασμός  κρέμας με φράου...
Άρωμα Strawberries Cream της Capella !Ένας γλυκός συνδυασμός  κρέμας με φράουλες που θα σας ανοίξει την όρεξη !Το μπουκαλάκι είναι 118ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είνα..
6,00€
Άρωμα Green Apple της Capella !Για τους λάτρεις του πράσινου μήλου !Το μπουκαλάκι ...
Άρωμα Green Apple της Capella !Για τους λάτρεις του πράσινου μήλου !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
6,00€
Άρωμα Super Sweet της Capella !Ενισχυτικό γεύσεις για ακόμη πιο γλυκά DIY υγρά ανα...
Άρωμα Super Sweet της Capella !Ενισχυτικό γεύσεις για ακόμη πιο γλυκά DIY υγρά αναπλήρωσης !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 2%-5%..
29,80€
Άρωμα Vanilla Cupcake V2 της Capella !Κεκάκι με κρέμα βανίλια. Ιδανικό για να συνο...
Άρωμα Vanilla Cupcake V2 της Capella !Κεκάκι με κρέμα βανίλια. Ιδανικό για να συνοδέψει τον καφέ σας !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
29,80€
Άρωμα Vanilla Custard V2 της Capella !Γλυκιά κρέμα βανίλια !Το μπουκαλάκι είναι 11...
Άρωμα Vanilla Custard V2 της Capella !Γλυκιά κρέμα βανίλια !Το μπουκαλάκι είναι 118ml πλαστικό και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
29,80€
Άρωμα Sugar Cookie της Capella !Γλυκό, τραγανό μπισκοτάκι !Το μπουκαλάκι είναι 118...
Άρωμα Sugar Cookie της Capella !Γλυκό, τραγανό μπισκοτάκι !Το μπουκαλάκι είναι 118ml πλαστικό και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
29,80€
Άρωμα Capella Pralines & Cream της Capella !Παγωτό βανίλια με σιρόπι πραλίνας....
Άρωμα Capella Pralines & Cream της Capella !Παγωτό βανίλια με σιρόπι πραλίνας. Απλά απολαυστικό !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
29,80€
Άρωμα Pumpkin Pie της Capella !Φρεσκοψημένη, γλυκιά πίτα με μαρέγκα λεμονιού έτοιμ...
Άρωμα Pumpkin Pie της Capella !Φρεσκοψημένη, γλυκιά πίτα με μαρέγκα λεμονιού έτοιμη να την προσθέσετε στην βάση της αρεσκείας σας .Το μπουκαλάκι είναι 118ml πλαστικό και η προτεινόμενη δοσολογία είναι..
29,80€
Άρωμα French Vanilla V2 της Capella !Γαλλική Βανίλια σε αρωματάκι για να εμπλουτίσ...
Άρωμα French Vanilla V2 της Capella !Γαλλική Βανίλια σε αρωματάκι για να εμπλουτίσετε τις συνταγές σας.Το μπουκαλάκι είναι 118ml πλαστικό και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
29,80€
Άρωμα Bubble Gum της Capella !Τσιχλόφουσκα...χωρίς τις φούσκες !Το μπουκαλάκι είνα...
Άρωμα Bubble Gum της Capella !Τσιχλόφουσκα...χωρίς τις φούσκες !Το μπουκαλάκι είναι 118ml πλαστικό και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
29,80€
Άρωμα Caramel V2 της Capella !Απαλή καραμέλα για να την ατμίσετε σκέτη ή να την συ...
Άρωμα Caramel V2 της Capella !Απαλή καραμέλα για να την ατμίσετε σκέτη ή να την συνδυάσετε με ότι φανταστείτεΤο μπουκαλάκι είναι 118ml πλαστικό και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
29,80€
Άρωμα Double Chocolate V2 της Capella σε "οικογενειακή" συσκευασία !Το μπουκαλάκι ...
Άρωμα Double Chocolate V2 της Capella σε "οικογενειακή" συσκευασία !Το μπουκαλάκι είναι 118ml πλαστικό και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
6,00€
Άρωμα Double Watermelon της Capella !Φρέσκο ώριμο καρπουζάκι !Το μπουκαλάκι είναι ...
Άρωμα Double Watermelon της Capella !Φρέσκο ώριμο καρπουζάκι !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
6,00€
Άρωμα γρεναδίνη της Capella !Γρεναδίνη για να εμπλουτίσετε τις συνταγές σας.Το μπο...
Άρωμα γρεναδίνη της Capella !Γρεναδίνη για να εμπλουτίσετε τις συνταγές σας.Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
6,00€
Άρωμα  ψημένο αμύγδαλο της Capella !Σε ποιον δεν αρέσει?Το μπουκαλάκι είναι 1...
Άρωμα  ψημένο αμύγδαλο της Capella !Σε ποιον δεν αρέσει?Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
6,00€
Άρωμα κέικ της Capella !Φρέσκο, γλυκό κέικ βανίλιας !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλασ...
Άρωμα κέικ της Capella !Φρέσκο, γλυκό κέικ βανίλιας !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
Εμφάνιση 1 έως 18 από 78 (5 Σελ.)