210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Dripper
41,80€
Pharaoh RDTA 25mm σε αυθεντικό από την DigiflavorΣχεδιασμένος από τον πασίγνω...
Pharaoh RDTA 25mm σε αυθεντικό από την DigiflavorΣχεδιασμένος από τον πασίγνωστο Reviewer Rip Trippers είναι ίσως το ο καλύτερος Dripper αυτή την στιγμή !Με πανεύκολο Deck το οποίο χωράει κάθε τύ..
25,80€
Pharaoh RDTA 25mm σε έκδοση της Tobeco !Σχεδιασμένος από τον πασίγνωστο Reviewer R...
Pharaoh RDTA 25mm σε έκδοση της Tobeco !Σχεδιασμένος από τον πασίγνωστο Reviewer Rip Trippers είναι ίσως το ο καλύτερος Dripper αυτή την στιγμή !Με πανεύκολο Deck το οποίο χωράει κάθε τύπο σύρματος κα..
28,80€
Ο επισκευάσιμος Dripper Goon RDA σε έκδοση της Tobeco μόλις ήρθε ! Με διάμετρο 24m...
Ο επισκευάσιμος Dripper Goon RDA σε έκδοση της Tobeco μόλις ήρθε ! Με διάμετρο 24mm, χρησιμοποιεί ένα το καινοτόμο deck με ονομασία "bridge clamp" κάνοντας το στήσιμο με όλους τους τύπους σύρματος παν..
39,80€
Ατελείωτα, πυκνά και γεμάτα γεύση ντουμάνια ! Αυτός είναι Cyclon RDA της Fumytec...
Ατελείωτα, πυκνά και γεμάτα γεύση ντουμάνια ! Αυτός είναι Cyclon RDA της Fumytech ! Με απίστευτη γεύση, τρελό ντουμάνι και πολύ χώρο για να φτιάξετε διπλές ή και μονές αντιστάσεις ήρθε να ικανοποίη..
38,80€
Κληρονομώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Tsunami, η Geek Vape σας παρουσιάζει ...
Κληρονομώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Tsunami, η Geek Vape σας παρουσιάζει τον καινούργιο ατμοποιητή Tsunami 24 Glass Window.Ο ατμιστής μπορεί και ελέγχει την αντίσταση και το βαμβάκι απευθείας..
26,80€
Νέος dripper σε έκδοση από την Tobeco με το όνομα Subzero !Διαθέτει δύο posts με τ...
Νέος dripper σε έκδοση από την Tobeco με το όνομα Subzero !Διαθέτει δύο posts με τεράστιες τρύπες για να χωρέσει ότι στήσιμο θέλετε !Παράλληλα διαθέτει εισαγωγή αέρα από το κάτω μέρος της αντίστασης γ..
26,80€
Ήρθε ο Twisted Messes από την Tobeco !Με σχεδιασμό τεσσάρων post, επιλογή για μονέ...
Ήρθε ο Twisted Messes από την Tobeco !Με σχεδιασμό τεσσάρων post, επιλογή για μονές η διπλές αντιστάσεις και πολύ, πάρα πολύ αέρα, έρχεται να κάνει τον χώρο σας πιο... νεφελώδη !Σχεδιασμένος από τον K..
27,80€
Νέος Velocity V2 από την Tobeco με δύο βασικές διαφορές από τον προηγούμενο !1. Ελ...
Νέος Velocity V2 από την Tobeco με δύο βασικές διαφορές από τον προηγούμενο !1. Ελαφρώς χαμηλότερο ύψος για περαιτέρω ενίσχυση της γεύσης2. Ανοιχτό 510 πόλο για χρήση σε mods με squonking Ίσως ο καλύτ..
28,80€
Ο Magma επιστρέφει αναγεννημένος ! Κρατώντας όλα τα καλά της προηγούμενης έκδοσ...
Ο Magma επιστρέφει αναγεννημένος ! Κρατώντας όλα τα καλά της προηγούμενης έκδοσης (απίστευτη γεύση, μεγάλη χωρητικότητα για dripper, μονές και διπλές αντιστάσεις) ενισχύθηκε εκτεταμένα και πλέον δι..
28,80€
Νέα βελτιωμένη έκδοση η οποία περιέχει και τον τυφλό πόλο ενώ το πρόβλημα με το de...
Νέα βελτιωμένη έκδοση η οποία περιέχει και τον τυφλό πόλο ενώ το πρόβλημα με το deck που γυρνούσε έχει πλέον λυθεί !Apollo RDA κλώνος από την Tobeco.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τσουράτος για καταπληκ..
27,80€
Ο Dark Horse της Tobeco αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή επισκευάσιμου ατμοποιητή τ...
Ο Dark Horse της Tobeco αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή επισκευάσιμου ατμοποιητή τύπου Dripper.Με πολλές επιλογές αέρα, το μόνο σίγουρο είναι η τεράστια παραγωγή ατμού, ενώ με τον τρόπο που είναι φτια..
28,80€
Νέος κλώνος από την Tobeco.Velocity RDA ! Ίσως ο καλύτερος RDA (Rebuildable Drippi...
Νέος κλώνος από την Tobeco.Velocity RDA ! Ίσως ο καλύτερος RDA (Rebuildable Dripping Atomizer) ατμοποιητής που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.Δεν υπάρχει center post, τα coil είναι στο κέντρο με τον αέρα ..
22,50€
Ο Tobeco Glasses RDA είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ διαθέτει τρύπες 1.8 χιλιοστών...
Ο Tobeco Glasses RDA είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ διαθέτει τρύπες 1.8 χιλιοστών για να χωρέσει τα περισσότερα στησίματα.Με postless σχεδιασμό δίνει στο ατμιστή μια εντελώς νέα εμπειρία.Η ροή του αέ..
16,90€
Όπως η τρίαινα του Ποσειδώνα με ένα της κούνημα κατέκλυζε τις θάλασσες με κύματα, ...
Όπως η τρίαινα του Ποσειδώνα με ένα της κούνημα κατέκλυζε τις θάλασσες με κύματα, έτσι και ο νέος Smok Trident (Τρίαινα) VDA με μία τσούρα κατακλύζει κάθε δωμάτιο με πολύ ντουμάνι ! ! !Ένας καθόλου κλ..
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)