210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Eliquid France

Eliquid France
11,40€
Το Famous της Eliquid France αποτελείται από καπνική βάση ξανθών καπνών σε συνδυασ...
Το Famous της Eliquid France αποτελείται από καπνική βάση ξανθών καπνών σε συνδυασμό με έντονο το άρωμα του μπισκότου με την βανίλια. Μια δόση από καρύδια εμπλουτίζει όμορφα το καπνικό κομμάτι. Η παρα..
12,40€
Το υγρό αναπλήρωσης ELiquid france No 9 από την σειρά Sweet Cream συνδυάζει με ένα...
Το υγρό αναπλήρωσης ELiquid france No 9 από την σειρά Sweet Cream συνδυάζει με έναν μοναδικά κρεμώδη τρόπο ντονατς με κρεμωδη σοκολατα!Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας κ..
12,40€
Το υγρό αναπλήρωσης ELiquid france No 32 από την σειρά Sweet Cream συνδυάζει με έν...
Το υγρό αναπλήρωσης ELiquid france No 32 από την σειρά Sweet Cream συνδυάζει με έναν μοναδικά κρεμώδη τρόπο φιστικοβούτυρο σαντιγί και μπισκότο!Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο μπουκαλάκι με πώμα ασ..
12,40€
Το υγρό αναπλήρωσης ELiquid france No 24 από την σειρά Sweet Cream συνδυάζει με έν...
Το υγρό αναπλήρωσης ELiquid france No 24 από την σειρά Sweet Cream συνδυάζει με έναν μοναδικά κρεμώδη τρόπο το cupcake & cheesecake με κρέμα καραμελά και ξηρούς καρπούς!Η συσκευασία είναι 20ml σε ..
12,40€
Το υγρό αναπλήρωσης ELiquid france No 16 από την σειρά Sweet Cream συνδυάζει με έν...
Το υγρό αναπλήρωσης ELiquid france No 16 από την σειρά Sweet Cream συνδυάζει με έναν μοναδικά κρεμώδη τρόπο το ώριμο ροδάκινο με απολαυστική κρέμα σαντιγί!Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο μπουκαλάκι..
12,40€
Το υγρό αναπλήρωσης ELiquid France no7 από την σειρά Sweet Cream συνδυάζει με έναν...
Το υγρό αναπλήρωσης ELiquid France no7 από την σειρά Sweet Cream συνδυάζει με έναν μοναδικά κρεμώδη τρόπο, γιαούρτι με βατόμουρα, ένα υγρό αναπλήρωσης που απογειώνει τις αισθήσεις δοκιμάστε το.Η συσκε..
11,40€
Υγρό αναπλήρωσης ELiquid France Classic Kiss με ρούμι, μπισκότα, μπανάνα, καραμέλα...
Υγρό αναπλήρωσης ELiquid France Classic Kiss με ρούμι, μπισκότα, μπανάνα, καραμέλα και βανίλια.Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας και πιπέτα (Child Proof)Στην παρούσα τιμή..
11,40€
Εμπνευσμένη από το μεγάλο συνθέτη Frederic Chopin η Eliquid France μας φέρνει ένα ...
Εμπνευσμένη από το μεγάλο συνθέτη Frederic Chopin η Eliquid France μας φέρνει ένα υγρό αναπλήρωσης, όπου κυριαρχεί ο καπνός αρμονικά δεμένος με μπανάνα , καβουρδισμένο μπισκότο και για φινάλε νότες γλ..
11,40€
Ταλαντούχος και ιδιοφυής από μικρός ο Mozart, δανείζει στην Eliquid France το όνομ...
Ταλαντούχος και ιδιοφυής από μικρός ο Mozart, δανείζει στην Eliquid France το όνομα του για να δημιουργήσει ένα υγρό αναπλήρωσης που έχει τη φρεσκάδα της μέντας όπου συνδυαζόμενη με ρόδι, κόκκινο μήλο..
11,40€
Το Enjoy δίνει στον ατμιστή μια φρουτένια αίσθηση καλοκαιριού και δροσιάς αφήνοντα...
Το Enjoy δίνει στον ατμιστή μια φρουτένια αίσθηση καλοκαιριού και δροσιάς αφήνοντας έντονο το άρωμα του πεπονιού και του ροδιού!Παράλληλα το φραγκοστάφυλο δίνει μια ισορροπημένη οξύτητα στον συνδυασμό..
11,40€
Υγρό αναπλήρωσης ELiquid France Relax με γεύση καπνού, καφέ, μπισκότου και βανίλια...
Υγρό αναπλήρωσης ELiquid France Relax με γεύση καπνού, καφέ, μπισκότου και βανίλιας!Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας και πιπέτα (Child Proof)Στην παρούσα τιμή περιλαμβάν..
11,40€
Υγρό αναπλήρωσης ELiquid Exotic με γεύση ανανά, μπανάνα του πάθους και μάνγκο!Η συ...
Υγρό αναπλήρωσης ELiquid Exotic με γεύση ανανά, μπανάνα του πάθους και μάνγκο!Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας και πιπέτα (Child Proof)Στην παρούσα τιμή περιλαμβάνεται Ε..
11,40€
Το Jet Fresh δίνει στον ατμιστή μια νησιώτικη αίσθηση καλοκαιριού και δροσιάς αφήν...
Το Jet Fresh δίνει στον ατμιστή μια νησιώτικη αίσθηση καλοκαιριού και δροσιάς αφήνοντας έντονο το άρωμα του αχλαδιού, της μενθόλης και του lime !Ο γευστικός αυτός συνδυασμός αρωμάτων θα σας θυμίσει έν..
11,40€
Το Supreme της Eliquid France αποτελείται απο καπνική βάση σε συνδυασμό με έντονο ...
Το Supreme της Eliquid France αποτελείται απο καπνική βάση σε συνδυασμό με έντονο το άρωμα του μπισκότου με την βανίλια. Μια μικρή δόση καρύδας εμπλουτίζει όμορφα το καπνικό κομμάτι. Η παραγωγή καπνού..
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)