210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Eleaf

Eleaf
23,80€
Μόλις ήρθε η νέα, Nano έκδοση του πολύ επιτυχημένου Melo 3 !Κρατώντας όλα τα θετικ...
Μόλις ήρθε η νέα, Nano έκδοση του πολύ επιτυχημένου Melo 3 !Κρατώντας όλα τα θετικά των Melo 3 και Melo 3 Mini υιοθετεί πιο μικρές διαστάσεις χωρίς να χάνει καθόλου σε ποιότητα και ευκολία χρήσης.Με χ..
15,80€
Ο Eleaf GSAir 2 αποτελεί την νέα έκδοση clearomizer GS της Eleaf με διάμετρο 19 χι...
Ο Eleaf GSAir 2 αποτελεί την νέα έκδοση clearomizer GS της Eleaf με διάμετρο 19 χιλιοστών.Ο ατμοποιητής έχει χωρητικότητα 2.5ml σε υγρό αναπλήρωσης και διαθέτει εύχρηστο αφαιρούμενο σύστημα ροής αέρα ..
29,80€
Ο νέο MELO III Mini της Eleaf για να αλλάξει τα δεδομένα στους ατμοποιητές. Μ...
Ο νέο MELO III Mini της Eleaf για να αλλάξει τα δεδομένα στους ατμοποιητές. Με γέμισμα από πάνω αφαιρώντας απλώς το καπάκι του κάνει την καθημερινή χρήση απλή και λειτουργική.Λύνεται εύκολα για ν..
14,80€
Ο Eleaf GSAir 2 αποτελεί την νέα έκδοση clearomizer GS της Eleaf με διάμετρο 16.5 ...
Ο Eleaf GSAir 2 αποτελεί την νέα έκδοση clearomizer GS της Eleaf με διάμετρο 16.5 χιλιοστών.Ο ατμοποιητής έχει χωρητικότητα 2.3ml σε υγρό αναπλήρωσης και διαθέτει εύχρηστο αφαιρούμενο σύστημα ροής αέρ..
28,80€
Ο νέο MELO III της Eleaf για να αλλάξει τα δεδομένα στους ατμοποιητές. Με γέμ...
Ο νέο MELO III της Eleaf για να αλλάξει τα δεδομένα στους ατμοποιητές. Με γέμισμα από πάνω αφαιρώντας απλώς το καπάκι του κάνει την καθημερινή χρήση απλή και λειτουργική.Λύνεται εύκολα για να τον..
17,00€
Ο ατμοποιητής GS Tank Atomizer είναι ο νεότερος ατμοποιητής της Eleaf σχεδιασμένος...
Ο ατμοποιητής GS Tank Atomizer είναι ο νεότερος ατμοποιητής της Eleaf σχεδιασμένος να λειτουργεί με συσκευές με έλεγχο θερμοκρασίας και ταιριάζει άψογα με το iStick 40 Watt TC.Έχει Tank απο Pyrex Glas..
15,90€
O Eleaf GS-Air M είναι η δεύτερη έκδοση του Eleaf GS-Air.Προσφέρει την ίδια υψηλή ...
O Eleaf GS-Air M είναι η δεύτερη έκδοση του Eleaf GS-Air.Προσφέρει την ίδια υψηλή ποιότητα ατμοποίησης με τον GS Air ενσωματώνοντας ταυτόχρονα νέα χαρακτηριστικά που τον κάνουν βολικότερο και πρακτικό..
14,80€
Ο Eleaf GSAir 2 αποτελεί την νέα έκδοση clearomizer GS της Eleaf με διάμετρο 14 χι...
Ο Eleaf GSAir 2 αποτελεί την νέα έκδοση clearomizer GS της Eleaf με διάμετρο 14 χιλιοστών.Ο ατμοποιητής έχει χωρητικότητα 2ml σε υγρό αναπλήρωσης και διαθέτει εύχρηστο αφαιρούμενο σύστημα ροής αέρα το..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)