210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Eleven eLiquids

Eleven eLiquids
Εξειδίκευση Αναζήτησης

13,00€
Μία γεύση για τολμυρούς !Φρεσκοψημένο μπισκότο, γλυκιά σοκολάτα και φουντούκι είνα...
Μία γεύση για τολμυρούς !Φρεσκοψημένο μπισκότο, γλυκιά σοκολάτα και φουντούκι είναι τα συστατικά του Claws από την Eleven eLiquidsΗ συσκευασία είναι 30ml σε γυάλινο μπουκαλάκι με πιπέτα και η σύσταση ..
10,00€
Το Yellow είναι για τους λάτρεις των γλυκών. Φρεσκοψημένο μπισκότο με απαλή κρέμα ...
Το Yellow είναι για τους λάτρεις των γλυκών. Φρεσκοψημένο μπισκότο με απαλή κρέμα και βανίλια.Η συσκευασία είναι 30ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και η σύσταση της βάσης είναι 70VG / 30PG..
10,00€
Το Red σας προσφέρει την οικία γεύση της κανέλας σε συνδυασμό με φουντούκι που ίσω...
Το Red σας προσφέρει την οικία γεύση της κανέλας σε συνδυασμό με φουντούκι που ίσως σας την αίσθηση της πραλίνας !Η συσκευασία είναι 30ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και η σύσταση της βάσης είναι 7..
10,00€
Το Green σας προσφέρει έναν απίστευτο συνδυασμό από φρούτα όπως μπανάνα, ροδάκινο ...
Το Green σας προσφέρει έναν απίστευτο συνδυασμό από φρούτα όπως μπανάνα, ροδάκινο και πεπόνι. Ιδανικό για το καλοκαίρι !Η συσκευασία είναι 30ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και η σύσταση της βάσης ε..
10,00€
Το Blue ανεβάζει τον πήχη στα φρουτώδη .Κρέμα σε συνδιασμό με blueberries που θα τ...
Το Blue ανεβάζει τον πήχη στα φρουτώδη .Κρέμα σε συνδιασμό με blueberries που θα το λατρέψετε.Η συσκευασία είναι 30ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και η σύσταση της βάσης είναι 70VG / 30PG..
10,00€
Το Black  είναι το μοναδικό καπνικό υγρό αναπλήρωσης της σειράς, απαλό άρωμα ...
Το Black  είναι το μοναδικό καπνικό υγρό αναπλήρωσης της σειράς, απαλό άρωμα καπνών της ποικιλίας Viginia με ελαφριές γλυκές νότες και ευχάριστη μυρωδιά στο χώρο.Η συσκευασία είναι 30ml σε πλαστι..
13,00€
Μία γεύση που θα σας ταξιδέψει σε μία ψιλή βουνοκορφή !Φρεσκοψημένο μπισκότο, απαλ...
Μία γεύση που θα σας ταξιδέψει σε μία ψιλή βουνοκορφή !Φρεσκοψημένο μπισκότο, απαλή κρέμα και ώριμη μπανάνα είναι τα συστατικά του Savannah από την Eleven eLiquidsΗ συσκευασία είναι 30ml σε γυάλινο μπ..
13,00€
Μία γεύση που θα σας ταξιδέψει σε μέρη ζεστά και άγρια !Φρεσκοψημένο μπισκότο, απα...
Μία γεύση που θα σας ταξιδέψει σε μέρη ζεστά και άγρια !Φρεσκοψημένο μπισκότο, απαλή κρέμα και λαχταριστή φράουλα είναι τα συστατικά του Savannah από την Eleven eLiquidsΗ συσκευασία είναι 30ml σε γυάλ..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)