210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Mad Juice

Mad Juice
15,00€
Σαμπάνια με κρέμα πεπόνι και αχλάδι !Το Mad Juice Blonde είναι απλά μεθυστικό...
Σαμπάνια με κρέμα πεπόνι και αχλάδι !Το Mad Juice Blonde είναι απλά μεθυστικό !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύσταση του υγρού είναι 70VG/30PG..
15,00€
Γλυκιά βανίλια και μπισκότο !Το Mad Juice Sweet Treat είναι μία απλή συνταγή ...
Γλυκιά βανίλια και μπισκότο !Το Mad Juice Sweet Treat είναι μία απλή συνταγή αλλά παράλληλα εθιστική !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύσταση του υγρού ..
15,00€
Με βάση την φράουλα συνοδευόμενη από φουντούκι και καραμέλα θα σας ξετρελάνει !Το&...
Με βάση την φράουλα συνοδευόμενη από φουντούκι και καραμέλα θα σας ξετρελάνει !Το Mad Juice Strawffe είναι must για τους λάτρεις της φράουλας και όχι μόνο !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλ..
15,00€
Συνδυασμός από 5 ειδών φράουλες και κρέμα !Το Mad Juice Strawberry Jam είναι ...
Συνδυασμός από 5 ειδών φράουλες και κρέμα !Το Mad Juice Strawberry Jam είναι τόσο κλασσικό όσο και καινοτόμο !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύσταση το..
15,00€
Λυκίσκος με ένα mix βατόμουρων !Το Mad Juice Sex on the Coil V2 είναι ο άξιος...
Λυκίσκος με ένα mix βατόμουρων !Το Mad Juice Sex on the Coil V2 είναι ο άξιος συνεχιστής του Mad Juice Sex on the Coil !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύ..
15,00€
Ένα καταπληκτικός φρουτένιος συνδυασμός από μεσογειακά φρούτα !Το Mad Juice S...
Ένα καταπληκτικός φρουτένιος συνδυασμός από μεσογειακά φρούτα !Το Mad Juice Sex on the Coil είναι πολύ φρουτένιο και ξεχωριστό !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και..
15,00€
Είναι καπνικό? Είναι γλυκό? Το Secret Desert είναι το μυστικό της Mad Juice που πρ...
Είναι καπνικό? Είναι γλυκό? Το Secret Desert είναι το μυστικό της Mad Juice που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε  !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύστασ..
15,00€
Κρέμα βανίλια με καρύδα !Το Mad Juice Same with You είναι γλυκό και εξωτικό έ...
Κρέμα βανίλια με καρύδα !Το Mad Juice Same with You είναι γλυκό και εξωτικό έτοιμο να ικανοποίηση και τους πιο απαιτητικούς ! Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι ..
15,00€
Καπνικό τύπου Tribecca !Το Mad Juice Pipila είναι η απόλυτη pipila για τους λ...
Καπνικό τύπου Tribecca !Το Mad Juice Pipila είναι η απόλυτη pipila για τους λάτρεις των καπνικών !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύσταση του υγρού είνα..
15,00€
Καραμέλα, καφές latte και κρέμα !Το Mad Juice Orion είναι κρεμώδες και γλυκό ...
Καραμέλα, καφές latte και κρέμα !Το Mad Juice Orion είναι κρεμώδες και γλυκό όσο ακριβώς χρειάζεται !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύσταση του υγρού ε..
15,00€
Μία φρουτένια τσιχλόφουσκα !Το Mad Juice Open Window σας γυρνάει πίσω στα παι...
Μία φρουτένια τσιχλόφουσκα !Το Mad Juice Open Window σας γυρνάει πίσω στα παιδικά σας χρόνια με κάθε τσούρα !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύσταση του..
15,00€
Milkshake φράουλα !Το Mad Juice Mamacita είναι είναι κλασικό αλλά τόσο μα τόσ...
Milkshake φράουλα !Το Mad Juice Mamacita είναι είναι κλασικό αλλά τόσο μα τόσο νόστιμο !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύσταση του υγρού είναι 70VG/30P..
15,00€
Κλασσικό καπνικό που παραπέμπει σε ελαφρύ πουράκι !Το Mad Juice Mad Night είν...
Κλασσικό καπνικό που παραπέμπει σε ελαφρύ πουράκι !Το Mad Juice Mad Night είναι ιδανικό για τις νυχτερινές σας εξόδους !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η ..
15,00€
Κρέμα, Cheesecake και λίγο από ανανά !Το Mad Juice Mad Day είναι μία διαφορετ...
Κρέμα, Cheesecake και λίγο από ανανά !Το Mad Juice Mad Day είναι μία διαφορετική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύσταση..
15,00€
Λεμονάδα με μανταρίνι και μέντα !Το Mad Juice Laftozo είναι δροσερό και ελαφρ...
Λεμονάδα με μανταρίνι και μέντα !Το Mad Juice Laftozo είναι δροσερό και ελαφρώς όξινο, ότι πρέπει για τους καλοκαιρινούς μήνες !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και..
15,00€
Ζαχαρούχο γάλα με μπισκότο κρέμα και φράουλες !Το Mad Juice Granny's Ripe είν...
Ζαχαρούχο γάλα με μπισκότο κρέμα και φράουλες !Το Mad Juice Granny's Ripe είναι ιδιαίτερο και άκρως απολαυστικό !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύσταση..
15,00€
Γάλα με μπισκότο κρέμα και φράουλες !Το Mad Juice Granny's Milk μοιάζει με το...
Γάλα με μπισκότο κρέμα και φράουλες !Το Mad Juice Granny's Milk μοιάζει με το Granny's Ripe αλλά με μία διαφορετική προσέγγιση !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και..
15,00€
Κρέμα, φυστικοβούτυρο και μπανάνα !Το Mad Juice Grand Killer ήρθε για να μείν...
Κρέμα, φυστικοβούτυρο και μπανάνα !Το Mad Juice Grand Killer ήρθε για να μείνει στην ατμιστική κοινότητα !Η συσκευασία είναι 30ml σε φιμέ μπουκαλάκι με childproof καπάκι και μύτη.Η σύσταση του υγ..
Εμφάνιση 1 έως 18 από 25 (2 Σελ.)