210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Tank
Digiflavor Fuji GTA Dual Coil Edition
New
43,80€
Είναι γεγονός ! Ο Fuji GTA Dual Coil Edition της Digiflavor μόλις ήρθε ! ...
Είναι γεγονός ! Ο Fuji GTA Dual Coil Edition της Digiflavor μόλις ήρθε ! Ντουμάνι: Πολύ ! Αντιστάσεις: Δύο ! ! Πάνω ή κάτω deck: Στη μέση ! ! ! Ο Fuji GTA Dual Coil Edition εί..
78,80€
The Fumytech Navigator BX RTA μόλις ήρθε και είναι... άγριος !Με καινοτόμο σχεδιασ...
The Fumytech Navigator BX RTA μόλις ήρθε και είναι... άγριος !Με καινοτόμο σχεδιασμό εικαστικά αλλά και λειτουργικά έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα !Το "πειρατικό" του στιλ το κάνει να διαφέρει και το ..
44,80€
Το νέο tank της iJoy είναι γεγονός! iJoy Limitless XL !Ο Limitless XL είναι ένας α...
Το νέο tank της iJoy είναι γεγονός! iJoy Limitless XL !Ο Limitless XL είναι ένας ατμοποιητής για τους πιο απαιτητικούς.Έχει δυνατότητα να φθάσει μέχρι τα 215 Watt (!) με την εργοστασιακή του αντίσταση..
42,80€
Μόλις έφτασε ο νέος Taifun GT3 σε έκδοση της Tobeco !Συνδυάζοντας τα deck των Taif...
Μόλις έφτασε ο νέος Taifun GT3 σε έκδοση της Tobeco !Συνδυάζοντας τα deck των Taifun GSL και GT2 δημιουργήθηκε ένα τέλειος συνδυασμός ευκολίας στο στήσιμο και γεύσης !Παράλληλα με μεγάλη εισαγωγή υγρο..
30,80€
Επισκευάσιμος ατμοποιητής Erlkοnigin Nano 3ml σε κλώνο της Tobeco !Με ρύθμιση εισα...
Επισκευάσιμος ατμοποιητής Erlkοnigin Nano 3ml σε κλώνο της Tobeco !Με ρύθμιση εισαγωγής αέρα που ξεκινάει από πολύ σφιχτή έως σφιχτή πνευμονική και εύκολο γέμισμα από πάνω θα καλύψει και τους πιο απαι..
36,80€
Ο νέος Avocado 24 (RDTA) Bottom Airflow από την  GeekVape μόλις ήρθε !Διατηρώ...
Ο νέος Avocado 24 (RDTA) Bottom Airflow από την  GeekVape μόλις ήρθε !Διατηρώντας την την τρομερή γεύση (που έγινε ακόμα καλύτερη) και την μεγάλη παραγωγή ατμού υιοθετεί πολλά νέα χαρακτηριστικά...
45,80€
Επισκευάσιμος? Είναι !Dripper? Είναι !Εργοστασιακός? Είναι !Ο iJoy Combo RDTA...
Επισκευάσιμος? Είναι !Dripper? Είναι !Εργοστασιακός? Είναι !Ο iJoy Combo RDTA και τι δεν είναι !!!Βασισμένος στην επιτυχημένη συνταγή του iJoy Limitless RDTA και την διάμετρο στα 25mm πάει τ..
59,80€
O Windforce RTA είναι ο καινούριος επισκευάσιμος ατμοποιητής από την Fumytech για ...
O Windforce RTA είναι ο καινούριος επισκευάσιμος ατμοποιητής από την Fumytech για επικά ντούμανια ! Με χωρητικότητα 4ml ή 4.5ml, 25mm διάμετρο, κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί ενώ παράλληλα..
38,80€
Η τρίτη έκδοση του Goblin της Υoude έρχεται περισσότερο βελτιωμένη, δίνοντας την δ...
Η τρίτη έκδοση του Goblin της Υoude έρχεται περισσότερο βελτιωμένη, δίνοντας την δυνατότητα για μία μοναδική ατμιστική εμπειρία που προσαρμόζεται σε όλα τα γούστα.Ο μικροσκοπικός RTA ατμοποιητής στην ..
39,80€
Όμορφος? Ναι !Πνευμονικός? Ναι !Επισκευάσιμος? Και ναι και όχι !Καλώς ορίστε τον M...
Όμορφος? Ναι !Πνευμονικός? Ναι !Επισκευάσιμος? Και ναι και όχι !Καλώς ορίστε τον Minos από την Smok !Ο νέος ατμοποιητής της Smok που διαθέτει έτοιμες κεφαλές αλλά και επισκευάσιμη.Με τεράστια εισαγωγή..
48,80€
Πιο μεγάλος, πιο δυνατός, πιο άγριος !Ο TFV8 από την Smok ήρθε για να κλέψει την κ...
Πιο μεγάλος, πιο δυνατός, πιο άγριος !Ο TFV8 από την Smok ήρθε για να κλέψει την καρδιά όλων όσων αρέσκονται στα ΠΟΛΛΑ ντουμάνια !Είναι ακριβώς σαν τον προκάτοχό του απλώς...καλύτερος !Με 18% περισσότ..
38,80€
O  Limitless είναι ο νέος επισκευάσιμος Driper-Tank ατμοποιητής της IJOY.Είνα...
O  Limitless είναι ο νέος επισκευάσιμος Driper-Tank ατμοποιητής της IJOY.Είναι ένας ποιοτικός ατμοποιητής με την φιλοσοφία των Genesis ατμοποιητών, δηλαδή με το τανκ κάτω από τις αντιστάσειςΔιαθέ..
41,80€
Ο Griffin 25 Mini της Geek Vape αποτελεί την μικρή έκδοση του best seller ατμοποιη...
Ο Griffin 25 Mini της Geek Vape αποτελεί την μικρή έκδοση του best seller ατμοποιητή υψηλών επιδόσεων, Griffin 25.Με συνολικό μήκος που αγγίζει μόλις τα 46mm και διάμετρο στα 25mm είναι πολύ μικρός σε..
38,80€
Ο Fodi F2 RDTA από την Hcigar είναι η τελευταία προσθήκη στην κατηγορία των genesi...
Ο Fodi F2 RDTA από την Hcigar είναι η τελευταία προσθήκη στην κατηγορία των genesis ατμοποιητών νέας γενιάς για χρήση με βαμβάκι.Είναι κατασκευασμένος για μονή αντίσταση ενώ η τσούρα του είναι σφιχτή ..
47,80€
Ο Kayfun V5 ήρθε σαν κλώνος από την Tobeco !Ο Kayfun V5 ακολουθεί σχεδιαστικά τον ...
Ο Kayfun V5 ήρθε σαν κλώνος από την Tobeco !Ο Kayfun V5 ακολουθεί σχεδιαστικά τον μικρό του αδερφό, τον Kayfun V3 Mini, συνδυάζοντας την ευκολία, την πρακτικότητα και την απίστευτη απόδοση.Η αναπλήρωσ..
Smok TF-RDTA
Sale
29,90€ 49,80€
Ο νέος Smok TF-RDTA ήρθε για να σας προσφέρει μία νέα ατμιστική εμπειρία !Με ένα κ...
Ο νέος Smok TF-RDTA ήρθε για να σας προσφέρει μία νέα ατμιστική εμπειρία !Με ένα κρυμμένο o-ring στεγανοποίησης και καινοτόμο σύστημα ελέγχου ροής ύγρού εκμιδενίζει τις διαρροές κατά την μεταφορά το γ..
36,80€
O Avocado 24 RDTA ήρθε για να ανταγωνιστή...τον προκάτοχό του ! Με 5 ml χωρητικ...
O Avocado 24 RDTA ήρθε για να ανταγωνιστή...τον προκάτοχό του ! Με 5 ml χωρητικότητα, είναι εύκολος στο στήσιμο και στο γέμισμα λόγω στο Velocity Deck (Velocity deck with Hinge lock fill system) κα..
43,80€
Σχεδιασμένος από τον JayBo και κατασκευασμένος από την Wismec έρχεται ο νέος Theor...
Σχεδιασμένος από τον JayBo και κατασκευασμένος από την Wismec έρχεται ο νέος Theorem !Με πραγματικές καινοτομίες και στον σχεδιασμό και στην κατασκευή υπόσχεται να ικανοποίηση και τους πιο απαιτητικού..
Εμφάνιση 1 έως 18 από 23 (2 Σελ.)