210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Καπνικά
8,00€
Καπνική γεύση ιδιαίτερα διαδεδομένη για την πικάντικη και αμυδρός γλυκιά γεύση που...
Καπνική γεύση ιδιαίτερα διαδεδομένη για την πικάντικη και αμυδρός γλυκιά γεύση που αφήνει.Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας (Child Proof)..
8,00€
Υγρό αναπλήρωσης που παραπέμπει στην ποικιλία καπνού Virginia. Έντονη τσιγαρίσια γ...
Υγρό αναπλήρωσης που παραπέμπει στην ποικιλία καπνού Virginia. Έντονη τσιγαρίσια γεύση με μία γλυκιά υπόγευση στο τέλος.Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας (Child Proo..
8,00€
Καπνικό υγρό από καπνά της Τοσκάνης. Πλούσια και ξηρή γεύση.Η συσκευασία είναι 20m...
Καπνικό υγρό από καπνά της Τοσκάνης. Πλούσια και ξηρή γεύση.Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας (Child Proof)..
8,00€
Καπνικό υγρό, αρκετά έντονο και ξηρό με μία υπόνοια κακάο.Η συσκευασία είναι 20ml ...
Καπνικό υγρό, αρκετά έντονο και ξηρό με μία υπόνοια κακάο.Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας (Child Proof)..
8,00€
Καπνικό άρωμα σχετικά ήπιο και ουδέτερο. Παράλληλα διαθέτει μία μικρή δόση βανίλια...
Καπνικό άρωμα σχετικά ήπιο και ουδέτερο. Παράλληλα διαθέτει μία μικρή δόση βανίλιας και καραμέλας που το ισορροπεί.Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας (Child Proof)..
8,00€
Είναι ίσως το πιο διαδεδομένο υγρό στους νέους ατμιστές. Η συνταγή αποτελείτε από ...
Είναι ίσως το πιο διαδεδομένο υγρό στους νέους ατμιστές. Η συνταγή αποτελείτε από αμερικάνικα καπνά με μία γεύση μελιού στο τέλος που το ισορροπεί.Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με..
8,00€
Γήινο καπνικό άρωμα με μία δόση ξηρών καρπών.Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο φι...
Γήινο καπνικό άρωμα με μία δόση ξηρών καρπών.Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας (Child Proof)..
8,00€
Μας δίνει την αίσθηση δρύινου ξύλου, με έντονη και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Έχει χ...
Μας δίνει την αίσθηση δρύινου ξύλου, με έντονη και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Έχει χαρακτηριστεί ως το πιο 'καπνικό' υγρό αναπλήρωσης.Η συσκευασία είναι 20ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πώμα ασφαλείας..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)