Αρχικά Πακέτα ηλεκτρονικού τσιγάρου

Αρχικά Πακέτα

Α και το Ω σε όλα είναι η αρχή !


Έτσι και στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ένα αξιόπιστο αρχικό πακέτο που να καλύπτει τις ανάγκες σας είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να μπείτε κι εσείς στην ατμιστική κοινότητα !
Διακριτικό και εύχριστο, δυνατό και με πολλές ρυθμίσεις, οικονομικό και αξιόπιστο.
Στην VaporMania θα βρείτε τα καλύτερα αρχικά πακέτα ηλεκτρονικού τσιγάρου !64,80€
Eleaf iStick Pico 25 με Eleaf ElloΠεριγραφή ModΤο καινούργιο Eleaf iStick Pico 25 ...
Eleaf iStick Pico 25 με Eleaf ElloΠεριγραφή ModΤο καινούργιο Eleaf iStick Pico 25 ήρθε και είναι άξιος αντικαταστάτης του προκάτοχό του.Με καινούργια οθόνη 0,91inch , με δυνατότητα γρήγορης φόρτι..
64,80€
Eleaf iStick Pico Dual με Melo 3 Mini !Περιγραφή Mod:To Pico Dual είναι το νέο διμ...
Eleaf iStick Pico Dual με Melo 3 Mini !Περιγραφή Mod:To Pico Dual είναι το νέο διμπάταρο mod της Eleaf με ισχύ που αγγίζει τα 200W !Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της εποχής όπως έλεγχο θερμοκρασίας γ..
69,80€
Το ιδανικό σετ για κάθε νέο ατμιστή μόλις ήρθε !Υποδεχθείτε το νέο Aspire Zelos 50...
Το ιδανικό σετ για κάθε νέο ατμιστή μόλις ήρθε !Υποδεχθείτε το νέο Aspire Zelos 50W με Nautilus 2 από την Aspire !Με ενσωματωμένη μπαταρία  2500mAh και μέγιστη ισχύ εξόδου της τάξης των 50W σας π..
84,80€
Smok Alien 220W TC με Smok TFV8 Baby 2mlΠεριγραφή mod:Smok Alien 220W TC, ο εξωγήι...
Smok Alien 220W TC με Smok TFV8 Baby 2mlΠεριγραφή mod:Smok Alien 220W TC, ο εξωγήινος έφτασε !220W, έλεγχος θερμοκρασίας και μικρό μέγεθος είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε !Καινοτόμος σχεδιασμός και κατασ..
62,80€
Χάλκινη έκδοση ! Με ένα όνομα που του πάει απόλυτα, το Eleaf iStick Pico είναι μι...
Χάλκινη έκδοση ! Με ένα όνομα που του πάει απόλυτα, το Eleaf iStick Pico είναι μικροσκοπικό. Δέχεται μία μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία) η οποία αλλάζει πανεύκολα ανοίγοντας το Ba..
28,80€
Το Aspire PockeX Pocket AIO είναι μια πλήρης συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου ειδικά ...
Το Aspire PockeX Pocket AIO είναι μια πλήρης συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου ειδικά σχεδιασμένη για νέους ατμιστές. Απλό, εύκολο στη χρήση με δυνατότητα ο ατμιστής να διαλέξει το χρώμα που του ταιρ..
39,80€
Με ιδιαίτερο σχεδιασμό αλλά διακριτικό και με μικρό μέγεθος ήρθε το Smok Brit...
Με ιδιαίτερο σχεδιασμό αλλά διακριτικό και με μικρό μέγεθος ήρθε το Smok Brit One Mini Kit !Με μπαταρία 1600Mah και χωρητικότητα 2ml θα σας συντροφεύει στις εξόδους σας επάξια !Με πολύ καλή γεύση..
84,80€
Μετά την μεγάλη επιτυχία του Smok OSUB 40W Kit έρχεται το Smok OSUB Plus Kit ...
Μετά την μεγάλη επιτυχία του Smok OSUB 40W Kit έρχεται το Smok OSUB Plus Kit !Η νέα έκδοση του OSUB είναι ο μεγάλος αδελφός του προκατόχου του γιατί για μερικούς το μέγεθος...μετράει !Με μπαταρία..
29,80€
Το Smok Vape Pen 22 ήρθε ! Διαθέτει το σχεδιασμό, την απλότητα και την χωρητικότη...
Το Smok Vape Pen 22 ήρθε ! Διαθέτει το σχεδιασμό, την απλότητα και την χωρητικότητα της μπαταρίας που χρειάζεται κάθε νέος ατμιστής ! Εύκολο στον καθαρισμό και την συντήρηση μπορεί να αποσυναρμολογη..
39,80€
Ήρθε το νέο μικρό και ελαφρύ modάκι με την ονομασία iStick Power Nano Kit από την ...
Ήρθε το νέο μικρό και ελαφρύ modάκι με την ονομασία iStick Power Nano Kit από την EleafΑν και μικροσκοπικό, αγγίζει τα 40W ενώ παράλληλα διαθέτει έλεγχο θερμοκρασίας για Ni200, Ti και SSΜε μπαταρία 11..
26,80€
Το νέο eGo AIO Box αποτελεί μία πλήρη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου με μοναδικό στ...
Το νέο eGo AIO Box αποτελεί μία πλήρη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου με μοναδικό στυλ και καινοτόμο σχεδίαση κατά των διαρροών, χωρητικότητας 2 ml, ενώ παράλληλα τροφοδοτείται από μια 2100mAh ενσωματωμ..
67,80€
Το eVic Basic Kit από την Joyetech είναι το ολοκαίνουριο σετ της εταιρίας που ήρθε...
Το eVic Basic Kit από την Joyetech είναι το ολοκαίνουριο σετ της εταιρίας που ήρθε να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη.Αποτελείται από τον ατμοποιητή Cubis Pro Mini και το mod ..
53,80€
Ήρθε η νέα ηλεκτρονική πίπα από την Smok με την ονομασία Guardian Sub Kit !Η απλότ...
Ήρθε η νέα ηλεκτρονική πίπα από την Smok με την ονομασία Guardian Sub Kit !Η απλότητα και η κομψότητα στο μεγαλείο της !Με ενσωματωμένη μπαταρία 1900Mah και εξαιρετικά απλή λειτουργία σίγουρα αποτελεί..
63,80€
Μικρό, δυνατό και με μεγάλη αυτονομία, αυτό είναι το Smok Smok OSUB 40W Kit ! Με ...
Μικρό, δυνατό και με μεγάλη αυτονομία, αυτό είναι το Smok Smok OSUB 40W Kit ! Με διαστάσεις μόνο 22mm*35mm*120mm (με τον ατμοποιητή) μιλάμε για ένα kit που χωράει σε κάθε τσέπη ενώ παράλληλα με 40W ι..
22,80€
Το νέο eGo AIO D22 είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου με πρωτοπο...
Το νέο eGo AIO D22 είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου με πρωτοποριακή σχεδίαση κατά των διαρροών και χωρητικότητα υγρού 2ml. Διαθέτει επίσης childproof καπάκι στο δοχείο αναπλήρωσης..
49,80€
Full Color Edition ! Με ένα όνομα που του πάει απόλυτα, το Eleaf iStick Pico είνα...
Full Color Edition ! Με ένα όνομα που του πάει απόλυτα, το Eleaf iStick Pico είναι μικροσκοπικό. Δέχεται μία μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία) η οποία αλλάζει πανεύκολα ανοίγοντας τ..
21,80€
Το νέο Joyetech eGo Aio (All in one) είναι μια πλήρης συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρο...
Το νέο Joyetech eGo Aio (All in one) είναι μια πλήρης συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου με την καλύτερη σχεδίαση για αποφυγή διαρροών και χωρητικότητα υγρού 2ml. Διαθέτει επίσης childproof καπάκι αναπλήρω..
49,80€
Με ένα όνομα που του πάει απόλυτα, το Eleaf iStick Pico είναι μικροσκοπικό. Δέχετα...
Με ένα όνομα που του πάει απόλυτα, το Eleaf iStick Pico είναι μικροσκοπικό. Δέχεται μία μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία) η οποία αλλάζει πανεύκολα ανοίγοντας το Battery Cap ενώ η ισ..
Εμφάνιση 1 έως 18 από 19 (2 Σελ.)