210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Aspire

Aspire
34,80€
Ο Nautilus X είναι η τελευταία προσθήκη στους ατμοποιητές νέας γενιάς της Aspire.Μ...
Ο Nautilus X είναι η τελευταία προσθήκη στους ατμοποιητές νέας γενιάς της Aspire.Με την μοναδική τεχνολογία αντιστάσεων U-tech για απόδοση στη ροή του αέρα αποδίδει αυξημένη γεύση σε σχέση με άλλους α..
13,80€
Ο νέος ατμοποιητής Κ3 της Apire ήρθε για να ξεχωρίσει !Σε τιμή... ψέμα και εξαιρετ...
Ο νέος ατμοποιητής Κ3 της Apire ήρθε για να ξεχωρίσει !Σε τιμή... ψέμα και εξαιρετική απόδοση έχει όλα όσα χρειάζεται κάθε ατμιστής.Με χωρητικότητα 2ml (και κάτι θα λέγαμε) και τσούρα αρκετά σφιχτή γι..
35,00€
H Eigate μας παρουσιάζει τον Aspire Nautilus BDC.Ο ατμοποιητής είναι εδώ και υπόσχ...
H Eigate μας παρουσιάζει τον Aspire Nautilus BDC.Ο ατμοποιητής είναι εδώ και υπόσχεται να σας καταπλήξει.O Aspire BDC Nautilus παραδίδεται set με 1 επιπλέον αντίσταση  (μία στα 1.6ohm που έχει πρ..
33,00€
Ο Aspire Nautilus τώρα σε mini έκδοση Aspire Mini Nautilus (BVC) από την Eigate!Εί...
Ο Aspire Nautilus τώρα σε mini έκδοση Aspire Mini Nautilus (BVC) από την Eigate!Είναι ένας ατμοποιητής νέας τεχνολογίας BVC (Bottom Vertical Coil).Η νέα γενιά BVC ατμοποιητών προσφέρει καλύτερη γεύση,..
Aspire Triton Mini
Sale
29,80€ 38,00€
Ο Triton Mini ήρθε για να μείνει !Αποτελεί το μικρότερο αδελφό του Triton 2 χωρίς ...
Ο Triton Mini ήρθε για να μείνει !Αποτελεί το μικρότερο αδελφό του Triton 2 χωρίς να υστερεί σε παραγωγή ατμού και γεύση. O Triton Mini έρχεται με ρύθμιση εισαγωγής αέρα που επιτρέπει πραγματικά στον..
36,80€
Ο Triton 2 είναι ένας συμπαγής και αποτελεσματικός ατμοποιητής, με αναπλήρωση υγρο...
Ο Triton 2 είναι ένας συμπαγής και αποτελεσματικός ατμοποιητής, με αναπλήρωση υγρού από το πάνω μέρος του. Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι από την Aspire. Με ένα ευρύ φάσμα αντιστάσεων, μπ..
7,90€
O νέος ατμοποιητής Aspire BDC (bottom dual coil) έχει τοποθετημένη την αντιστάτη σ...
O νέος ατμοποιητής Aspire BDC (bottom dual coil) έχει τοποθετημένη την αντιστάτη στο κάτω μέρος και μάλιστα είναι διπλή με αποτέλεσμα να αποδίδει πλούσιο ατμό σε συνδυασμό με πλούσια γεύση, χωρίς διαρ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)