Πνευμονικοί (DL)

Πνευμονικοί (DL)
Πνευμονικοί (DL) - Ατμοποιητές


26,80€
Smok Resa Prince TankΟ Smok Resa Prince Tank ήρθε στην VaporMania και είναι ο αντι...
Smok Resa Prince TankΟ Smok Resa Prince Tank ήρθε στην VaporMania και είναι ο αντικαταστάτης του πολύ επιτυχημένου Smok TFV12 Prince !Σχεδιασμένος για πλούσια γεύση και τεράστια παραγωγή ατμού αλλά κα..
19,80€
Eleaf Melo 4 D22 2mlΗ τέταρτη κατά σειρά έκδοση του ατμοποιητή MELO της ELEAF, είν...
Eleaf Melo 4 D22 2mlΗ τέταρτη κατά σειρά έκδοση του ατμοποιητή MELO της ELEAF, είναι εδώ !Η ELEAF στηρίχθηκε στα θετικά στοιχεία των προηγούμενων εκδόσεων και τον βελτίωσε ακόμα περισσότερο !Ακόμα καλ..
39,80€
SMOK TFV12 Prince Tank 2mlΟ Smok TFV12 Prince Tank 2ml ήρθε στην VaporMania !Ο Πρί...
SMOK TFV12 Prince Tank 2mlΟ Smok TFV12 Prince Tank 2ml ήρθε στην VaporMania !Ο Πρίγκιπας είναι εδώ και είναι αγριεμένος !Σχεδιασμένος για πλούσια γεύση και τεράστια παραγωγή ατμού αλλά και ολοήμερη χρ..
31,80€
Ο νέος TFV8 ήρθε και κυκλοφορεί με την κωδική ονομασία X-Baby ! Με χωρητικότητα...
Ο νέος TFV8 ήρθε και κυκλοφορεί με την κωδική ονομασία X-Baby ! Με χωρητικότητα 2ml και αέρα από πάνω πείτε αντίο στις διαρροές και καλωσορίστε την νέα βελτιωμένη γεύση του ! Το ύψος του είναι μόλ..
29,80€
O Cleito EXO 2ml είναι o νέος ατμοποιητής της Aspire !Είναι κατασκευασμένος από αν...
O Cleito EXO 2ml είναι o νέος ατμοποιητής της Aspire !Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και η χωρητικότητά του είναι 2ml Με διάμετρο 23,5mm ταιριάζει στα περισσότερα mods και η εισαγωγή..
28,80€
Ο Smok TFV8 Baby μόλις ήρθε και είναι TPD Ready !Let's face it ! Ωραίος ο Smok TFV...
Ο Smok TFV8 Baby μόλις ήρθε και είναι TPD Ready !Let's face it ! Ωραίος ο Smok TFV8.Τρομερό ντουμάνι και απίστευτη γεύση αλλά...μεγάλος.Τι και αν μπορούσαμε να έχουμε όλα αυτά σε πιο μικρό μέγεθος και..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)