Τζουράτοι (MTL)

Τζουράτοι (MTL)
Τζουράτοι (MTL) - Ατμοποιητές


19,80€
Ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του Nautilus μόλις ήρθε !Aspire Nautilus 2 στην VaporM...
Ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του Nautilus μόλις ήρθε !Aspire Nautilus 2 στην VaporMania !Κι όμως είναι καλύτερος από όσο περιμέναμε !Διατηρώντας όλα τα θετικά του Nautilus / Nautilus Mini όπως την σφιχ..
19,80€
Aspire Nautilus 2S 25mm 2.6mlΟ Aspire Nautilus 2S αποτελεί την νέα επιλογή ατμοποι...
Aspire Nautilus 2S 25mm 2.6mlΟ Aspire Nautilus 2S αποτελεί την νέα επιλογή ατμοποιητή της σειράς Nautilus και φυσικά τον διάδοχο του Nautilus 2 !Το μοντέλο σχεδιαστικά είναι όμοιο με τον προκάτοχο του..
28,80€
Aspire Nautilus GT 3ml 24mmΌταν η συνεργασία μεταξύ Aspire και Taifun, έχει ως απο...
Aspire Nautilus GT 3ml 24mmΌταν η συνεργασία μεταξύ Aspire και Taifun, έχει ως αποτέλεσμα το πάντρεμα του κλασσικού σχεδιασμού με τις εκπληκτικές αποδόσεις, τότε ο μύθος τις πολυαγαπημένης σειράς Naut..
9,80€
Ο Eleaf GSAir 2 αποτελεί την νέα έκδοση clearomizer GS της Eleaf με διάμετρο 14 χι...
Ο Eleaf GSAir 2 αποτελεί την νέα έκδοση clearomizer GS της Eleaf με διάμετρο 14 χιλιοστών.Ο ατμοποιητής έχει χωρητικότητα 2ml σε υγρό αναπλήρωσης και διαθέτει εύχρηστο αφαιρούμενο σύστημα ροής αέρα το..
12,80€
Eleaf GS Air 3 19mm 2mlH νέα έκδοση του GS Air είναι εδώ! Οικονομική και αξιόπιστη...
Eleaf GS Air 3 19mm 2mlH νέα έκδοση του GS Air είναι εδώ! Οικονομική και αξιόπιστη όπως και οι προηγούμενες αλλά και με νέες λειτουργίες !Ο ατμοποιητής Eleaf GS Air 3 19mm 2ml έχει ρυθμιζόμενο airflow..
27,80€
Innokin Zenith Pro 24mm 5.5mlΟ ατμοποιητής Innokin Zenith Pro είναι η τελευταία έκ...
Innokin Zenith Pro 24mm 5.5mlΟ ατμοποιητής Innokin Zenith Pro είναι η τελευταία έκδοση της επιτυχημένης σειράς προϊόντων Zlide και Zenith που λανσάρει η Innokin !Έχει διάμετρο 24mm και η χωρητικότητα ..
18,80€
Innokin Zlide 22mm 2mlΟ ατμοποιητής Ζlide της Innokin είναι μια νέα έκδοση του πασ...
Innokin Zlide 22mm 2mlΟ ατμοποιητής Ζlide της Innokin είναι μια νέα έκδοση του πασίγνωστου τσιγαρίσιου ατμοποιητή Zenith !Η συνεργασία Busardo, Αγραφιώτη και Innokin αποδείχθηκε απολυτά επιτυχής με το..
9,80€ 19,80€
Ο Mesmer GL της UD , αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες επιλογές στους εργοστασιακ...
Ο Mesmer GL της UD , αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες επιλογές στους εργοστασιακούς ατμοποιητές ! Με εισαγωγή αέρα που κυμαίνεται από σφιχτή τσιγαρήσια έως σφιχτή πνευμονική είναι κατασκευασμένος ..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)