Επισκευάσιμοι

Επισκευάσιμοι
Επισκευάσιμοι - Ατμοποιητές


Εξειδίκευση Αναζήτησης

34,80€
Wotofo Elder Dragon RDA 22mmΟ Elder Dragon σχεδιάστηκε από την Wotofo σε συνεργασί...
Wotofo Elder Dragon RDA 22mmΟ Elder Dragon σχεδιάστηκε από την Wotofo σε συνεργασία με τον Ryusei Sakaue και ήρθε να ταράξει τα νερά !Είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής με συμπαγές μέγεθος και ιδιαί..
14,80€
Vapor Storm Lion RDAΟ Vapor Storm Lion RDA ένας νέος dripper με διάμετρο 24mm ο οπ...
Vapor Storm Lion RDAΟ Vapor Storm Lion RDA ένας νέος dripper με διάμετρο 24mm ο οποίος ήρθε να ταράξει τα νερά από πλευρά απόδοσης αλλά και τιμής !Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει πολύ ..
30,80€
Geek Vape Ammit MTL RTA 4mlΟ Ammit MTL RTA αποτελεί μία επιλογή tank ατμοποιητή τη...
Geek Vape Ammit MTL RTA 4mlΟ Ammit MTL RTA αποτελεί μία επιλογή tank ατμοποιητή της μεγάλης κατασκευάστριας εταιρείας Geek Vape που προσφέρει μοναδικής αίσθησης τσιγαρίσια τζούρα με πλούσια γεύση και ..
37,80€
Vandy Vape Berserker MTL RTA V1.5Ο νέος ατμοποιητής από την Vandy Vape, Berserker ...
Vandy Vape Berserker MTL RTA V1.5Ο νέος ατμοποιητής από την Vandy Vape, Berserker V1.5 MTL RTA!Ο Berserker V1.5 MTL ήρθε για να καλύψει το κενό στους ατμοποιητές σφιχτής τζούρας (τσιγαρίσιους), πολλές..
26,80€
Vapefly Galaxies MTL Squonk RDTA 22mmΜε μοναδικό design και πολλές καινοτομίες ο ο...
Vapefly Galaxies MTL Squonk RDTA 22mmΜε μοναδικό design και πολλές καινοτομίες ο ολοκαίνουργιος ατμοποιητής της Vapefly, Galaxies Squonk RTDA έρχεται να καλύψει τις ατμιστικές σας απαιτήσεις.Το μοντέλ..
28,80€
Advken Twirl RDA 24mmO νέος dripper της Advken είναι εδώ και λέγεται Twirl !Μεγάλο...
Advken Twirl RDA 24mmO νέος dripper της Advken είναι εδώ και λέγεται Twirl !Μεγάλο, εύκολο στο στήσιμο deck και πολλές επιλογές στην εισαγωγή αέρα δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο.Με τις διπλές αντιστάσ..
78,80€
QP Design JuggerKnot Mini RTA 24mmΟ JuggerKnot Mini RTA είναι ένας πολυτελής επισκ...
QP Design JuggerKnot Mini RTA 24mmΟ JuggerKnot Mini RTA είναι ένας πολυτελής επισκευάσιμος ατμοποιητής RTA με παροχή αέρα από πάνω, από την QP Design κατασκευασμένος στον Καναδά !Δεν είναι ένας συνηθι..
33,80€
Vandy Vape Pyro V2 BF RDTAΟ νέος RDTA ατμοποιητής από την Vandy Vape, Pyro V2 RDTA...
Vandy Vape Pyro V2 BF RDTAΟ νέος RDTA ατμοποιητής από την Vandy Vape, Pyro V2 RDTA με λειτουργία BF !Άλλο ένα αριστούργημα από την εταιρία που κέρδισε αμέσως τους ατμιστές που θέλουν το καλύτερο σε πρ..
31,80€
Augvape Intake RTAΟ Intake RTA αποτελεί μία επιλογή επισκευάσιμου πνευμονικού ατμο...
Augvape Intake RTAΟ Intake RTA αποτελεί μία επιλογή επισκευάσιμου πνευμονικού ατμοποιητή μονής αντίστασης κατασκευασμένου από την Augvape σε συνεργασία με τον διάσημο reviewer Mike Vapes!Με διάμετρο 2..
35,80€
Hellvape Dead Rabbit RTAΟ Hellvape Dead Rabbit RTA είναι η "τανκάτι" έκδοση του πο...
Hellvape Dead Rabbit RTAΟ Hellvape Dead Rabbit RTA είναι η "τανκάτι" έκδοση του πολύ επιτυχημένου Dead Rabbit RDA !Ο Hellvape Dead Rabbit RTA διαθέτει τέσσερα posts με επιχρυσωμένους θετικούς στύλους ..
35,80€
Wotofo Warrior RDA 25mmΗ Wotofo ξαναχτυπά με τον ολοκαίνουργιο Warrior RDA 25mm !Ε...
Wotofo Warrior RDA 25mmΗ Wotofo ξαναχτυπά με τον ολοκαίνουργιο Warrior RDA 25mm !Εύκολο ντεκ ιδανικό για χοντρά σύρματα και αρκετό βαμβάκι ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να στήσετε μονές ή διπλές αντιστά..
33,80€
Hellvape Drop DeadΟ νέος ατμοποιητής από την Hellvape που ήρθε να "παντρέψει" τον ...
Hellvape Drop DeadΟ νέος ατμοποιητής από την Hellvape που ήρθε να "παντρέψει" τον Drop με τον Dead Rabbit !Υποδεχθείτε τον Hellvape Drop Dead !Άριστη ποιότητα κατασκευής από μία καταξιωμένη πλέον εται..
39,80€
Vandy Vape Capstone RDA 24mmΝα και κάτι διαφορετικό !Ένας νέος και καινοτόμος RDA ...
Vandy Vape Capstone RDA 24mmΝα και κάτι διαφορετικό !Ένας νέος και καινοτόμος RDA από την Vandy Vape με την ονομασία Capstone RDA !Για μονή ή διπλή αντίσταση, απλό και BF pin και διάφανο ή μεταλλικό t..
37,80€
Hellvape Anglo RDA 24mmO Anglo RDA 24mm είναι η νέα συνεργασία της Hellvape με τον...
Hellvape Anglo RDA 24mmO Anglo RDA 24mm είναι η νέα συνεργασία της Hellvape με τον DukunVape και είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι 316.Η σχεδίαση του έχει γίνει με γνώμονα την καλύτερη δυνατ..
32,80€
Digiflavor Drop Solo RDA 22mmΣας άρεσε ο Digiflavor Drop RDA? Ήρθε η ώρα να λατρέψ...
Digiflavor Drop Solo RDA 22mmΣας άρεσε ο Digiflavor Drop RDA? Ήρθε η ώρα να λατρέψετε τον Digiflavor Drop Solo RDA ! ! !Διατηρώντας την καταπληκτική εισαγωγή αέρα του προκατόχου του και με ντεκ π..
150,00€
Gus PhenomenoN Zest V2.2H νέα έκδοση του PhenomenoN ήρθε και είναι καλύτερη από πο...
Gus PhenomenoN Zest V2.2H νέα έκδοση του PhenomenoN ήρθε και είναι καλύτερη από ποτέ !Χάρις το γνωστό πανεύκολο γέμισμα από πάνω και την υπέροχη γεύση του θα σας ενθουσιάσει !Με βάση κατασκευασμένη απ..
28,80€
Geek Vape Ammit MTL RDA 22mmΟ νέος dripper της Geek Vape ήρθε, είναι τζουράτος, εί...
Geek Vape Ammit MTL RDA 22mmΟ νέος dripper της Geek Vape ήρθε, είναι τζουράτος, είναι 22mm και δίνη ΤΗΝ γεύση !Καινοτόμο deck εντελώς νέο σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει έρχεται να ταράξει τα νερά κα..
37,80€
Advken Manta MTL 24mmO Manta RTA της Advken είναι ένας τρομερός ατμοποιητής διαμέτ...
Advken Manta MTL 24mmO Manta RTA της Advken είναι ένας τρομερός ατμοποιητής διαμέτρου 24mm με χωρητικότητα 2ml ιδανικός για τους λάτρεις της αεράτης MTL τζούρας.O Manta είναι εξοπλισμένος με ένα πολύ ..
Εμφάνιση 1 έως 18 από 40 (3 Σελ.)