Επισκευάσιμοι

Επισκευάσιμοι
Επισκευάσιμοι - Ατμοποιητές


Εξειδίκευση Αναζήτησης

14,80€ 28,80€
Advken Twirl RDA 24mmO νέος dripper της Advken είναι εδώ και λέγεται Twirl !Μεγάλο...
Advken Twirl RDA 24mmO νέος dripper της Advken είναι εδώ και λέγεται Twirl !Μεγάλο, εύκολο στο στήσιμο deck και πολλές επιλογές στην εισαγωγή αέρα δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο.Με τις διπλές αντιστάσ..
31,80€
Augvape Intake RTAΟ Intake RTA αποτελεί μία επιλογή επισκευάσιμου πνευμονικού ατμο...
Augvape Intake RTAΟ Intake RTA αποτελεί μία επιλογή επισκευάσιμου πνευμονικού ατμοποιητή μονής αντίστασης κατασκευασμένου από την Augvape σε συνεργασία με τον διάσημο reviewer Mike Vapes!Με διάμετρο 2..
34,80€
Drop RDA από την Digiflavor !Πολύ ντουμάνι, καταπληκτική γεύση και πανεύκολο στήσι...
Drop RDA από την Digiflavor !Πολύ ντουμάνι, καταπληκτική γεύση και πανεύκολο στήσιμο !Διαθέτει 4 πολύ μεγάλα posts που σας επιτρέπουν να βάλετε από πολύ λεπτά έως και πάρα πολύ χοντρά σύρματα χωρίς κό..
32,80€
Digiflavor Drop Solo RDA 22mmΣας άρεσε ο Digiflavor Drop RDA? Ήρθε η ώρα να λατρέψ...
Digiflavor Drop Solo RDA 22mmΣας άρεσε ο Digiflavor Drop RDA? Ήρθε η ώρα να λατρέψετε τον Digiflavor Drop Solo RDA ! ! !Διατηρώντας την καταπληκτική εισαγωγή αέρα του προκατόχου του και με ντεκ π..
19,80€ 29,80€
Pharaoh RDTA 25mm σε αυθεντικό από την DigiflavorΣχεδιασμένος από τον πασίγνω...
Pharaoh RDTA 25mm σε αυθεντικό από την DigiflavorΣχεδιασμένος από τον πασίγνωστο Reviewer Rip Trippers είναι ίσως το ο καλύτερος Dripper αυτή την στιγμή !Με πανεύκολο Deck το οποίο χωράει κάθε τύ..
34,80€
Digiflavor Siren V2 2ml 22mmΟ Siren 2 αποτελεί την νέα βελτιωμένη έκδοση επισκευάσ...
Digiflavor Siren V2 2ml 22mmΟ Siren 2 αποτελεί την νέα βελτιωμένη έκδοση επισκευάσιμου ατμοποιητή τύπου GTA από την Digiflavor, που προορίζεται για υψηλής απόδοσης τσιγαρίσιες τζούρες, αποδίδοντας εξα..
39,80€
eXvape eXpromizer V4 2mlΟ eXpromizer V4 2ml αποτελεί μία επιλογή tank ατμοποιητή α...
eXvape eXpromizer V4 2mlΟ eXpromizer V4 2ml αποτελεί μία επιλογή tank ατμοποιητή από την eXvape  που προσφέρει μοναδικής αίσθησης τσιγαρίσια τζούρα με πλούσια απόδοση γεύσης !Κατασκευασμένος για ..
28,80€
Geek Vape Ammit MTL RDA 22mmΟ νέος dripper της Geek Vape ήρθε, είναι τζουράτος, εί...
Geek Vape Ammit MTL RDA 22mmΟ νέος dripper της Geek Vape ήρθε, είναι τζουράτος, είναι 22mm και δίνη ΤΗΝ γεύση !Καινοτόμο deck εντελώς νέο σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει έρχεται να ταράξει τα νερά κα..
30,80€
Geek Vape Ammit MTL RTA 4mlΟ Ammit MTL RTA αποτελεί μία επιλογή tank ατμοποιητή τη...
Geek Vape Ammit MTL RTA 4mlΟ Ammit MTL RTA αποτελεί μία επιλογή tank ατμοποιητή της μεγάλης κατασκευάστριας εταιρείας Geek Vape που προσφέρει μοναδικής αίσθησης τσιγαρίσια τζούρα με πλούσια γεύση και ..
26,80€
Geek Vape Loop RDA 24mmΟ Geekvape Loop RDA, με  διάμετρο 24mm, διαθέτει ένα π...
Geek Vape Loop RDA 24mmΟ Geekvape Loop RDA, με  διάμετρο 24mm, διαθέτει ένα πρωτοποριακό deck σε σχήμα «W» αποτελώντας κάτι πολύ νέο στην κατηγορία των dripper !Χάρις τον deck που ενσωματώνεται η..
150,00€
Gus PhenomenoN Zest V2.2H νέα έκδοση του PhenomenoN ήρθε και είναι καλύτερη από πο...
Gus PhenomenoN Zest V2.2H νέα έκδοση του PhenomenoN ήρθε και είναι καλύτερη από ποτέ !Χάρις το γνωστό πανεύκολο γέμισμα από πάνω και την υπέροχη γεύση του θα σας ενθουσιάσει !Με βάση κατασκευασμένη απ..
19,80€ 34,80€
Maze V4 από την Hcigar !Ένας γευσάτος bottom feeding dripper !Με εξαιρετικά εύκολο...
Maze V4 από την Hcigar !Ένας γευσάτος bottom feeding dripper !Με εξαιρετικά εύκολο deck για διπλές αντιστάσεις και αέρα σχεδιασμένο να αποδίδει καταπληκτική γεύση ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα !Διαθέτει..
37,80€
Hellvape Anglo RDA 24mmO Anglo RDA 24mm είναι η νέα συνεργασία της Hellvape με τον...
Hellvape Anglo RDA 24mmO Anglo RDA 24mm είναι η νέα συνεργασία της Hellvape με τον DukunVape και είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι 316.Η σχεδίαση του έχει γίνει με γνώμονα την καλύτερη δυνατ..
31,80€
Hellvape Dead RabbitΗ Hellvape παρουσιάζει τον Dead Rabbit 24mm RDA !Έναν dri...
Hellvape Dead RabbitΗ Hellvape παρουσιάζει τον Dead Rabbit 24mm RDA !Έναν dripper 24mm με τετραπλό post-build deck και επίχρυσους θετικούς πόλους.Ο Dead Rabbit προσφέρεται για μονό και διπλό στήσ..
35,80€
Hellvape Dead Rabbit RTAΟ Hellvape Dead Rabbit RTA είναι η "τανκάτι" έκδοση του πο...
Hellvape Dead Rabbit RTAΟ Hellvape Dead Rabbit RTA είναι η "τανκάτι" έκδοση του πολύ επιτυχημένου Dead Rabbit RDA !Ο Hellvape Dead Rabbit RTA διαθέτει τέσσερα posts με επιχρυσωμένους θετικούς στύλους ..
33,80€
Hellvape Drop DeadΟ νέος ατμοποιητής από την Hellvape που ήρθε να "παντρέψει" τον ...
Hellvape Drop DeadΟ νέος ατμοποιητής από την Hellvape που ήρθε να "παντρέψει" τον Drop με τον Dead Rabbit !Υποδεχθείτε τον Hellvape Drop Dead !Άριστη ποιότητα κατασκευής από μία καταξιωμένη πλέον εται..
32,80€
Hellvape Rebirth RTA 2mlO Rebirth RTA ακολουθεί την τεράστια επιτυχία του RDA Rebi...
Hellvape Rebirth RTA 2mlO Rebirth RTA ακολουθεί την τεράστια επιτυχία του RDA Rebirth, που σχεδιάστηκε από τον Mikevapes και κατασκευάστηκε από την Hellvape.Είναι ένας RTA 25 χιλιοστών που φιλοξενεί 2..
24,80€ 49,80€
Perception RDTA από Hera engineering, η νέα αντίληψη στους RDTA.Είναι ελληνικός, ε...
Perception RDTA από Hera engineering, η νέα αντίληψη στους RDTA.Είναι ελληνικός, είναι πνευμονικός αλλά πάνω από όλα είναι γεμάτος γεύση !Ένα μοναδικά σχεδιασμένο airflow υπόσχεται τρομερή απόδοση και..
Εμφάνιση 1 έως 18 από 38 (3 Σελ.)