Αρώματα Secrets (Pink Mule)

Αρώματα Secrets (Pink Mule)
Αρώματα Secrets (Pink Mule) - DIY


7,50€
Και γλυκό και φρουτένιο.Φρέσκα blueberries μέσα σε φρεσκοψημένο muffin !Η συσκευασ...
Και γλυκό και φρουτένιο.Φρέσκα blueberries μέσα σε φρεσκοψημένο muffin !Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέτα.Η συνιστώμενη δοσολογία από τον κατασκευαστή είναι από 10% έως 15%..
7,50€
Επιτέλους μία νέα καπνική συνταγή ή μήπως όχι...?Πλούσιος καπνός με καραμέλα βουτύ...
Επιτέλους μία νέα καπνική συνταγή ή μήπως όχι...?Πλούσιος καπνός με καραμέλα βουτύρου.Δοκιμασμένη συνταγή σε νέα εκτέλεση !Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέτα.Η συνιστώμενη δο..
7,50€
Δροσιά μενθόλης !Αυτό το δροσιστικό άρωμα θα σας ξετρελάνει αν είσαστε fan της μεν...
Δροσιά μενθόλης !Αυτό το δροσιστικό άρωμα θα σας ξετρελάνει αν είσαστε fan της μενθόλης αν πάλι όχι τότε εσείς χάνετε !Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέτα.Η συνιστώμενη δοσολο..
7,50€
Τόσο πιστή αντιγραφή που σου έρχεται να το...πιεις !Δροσερό Mojito φτιαγμένο από τ...
Τόσο πιστή αντιγραφή που σου έρχεται να το...πιεις !Δροσερό Mojito φτιαγμένο από τον καλύτερο barista !Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέτα.Η συνιστώμενη δοσολογία από τον κατα..
7,50€
Ζελεδάκια κανείς?Ένα άρωμα για γλυκατζήδες που εκτιμούν αυτά τα υπέροχα χρωματιστά...
Ζελεδάκια κανείς?Ένα άρωμα για γλυκατζήδες που εκτιμούν αυτά τα υπέροχα χρωματιστά ζελεδάκια !Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέτα.Η συνιστώμενη δοσολογία από τον κατασκευαστή ..
7,50€
Ένα φρουτένιο και συνάμα δροσερό άρωμα !Καρύδα, ανανάς και γκρέιπφρουτ μαζί με γλυ...
Ένα φρουτένιο και συνάμα δροσερό άρωμα !Καρύδα, ανανάς και γκρέιπφρουτ μαζί με γλυκάνισο.Ιδιαίτερο άρωμα για απαιτητικούς !Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέτα.Η συνιστώμενη δο..
7,50€
Ποιος θα φανταζόταν ότι κάτι τόσο απλό θα ήταν τόσο γευστικό !Γλυκιά κόκκινη γλυκό...
Ποιος θα φανταζόταν ότι κάτι τόσο απλό θα ήταν τόσο γευστικό !Γλυκιά κόκκινη γλυκόριζα και με ένα μικρό μυστικό στην υπόγευση.Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι με πιπέτα.Η συνιστώμενη..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)