Αρώματα Capella

Αρώματα Capella
Αρώματα Capella - DIY


2,20€
Άρωμα Blueberry της Capella !Ώριμο γλυκό βατόμουρο.Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστι...
Άρωμα Blueberry της Capella !Ώριμο γλυκό βατόμουρο.Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Boston Cream V2 της Capella !Από την Βοστόνη...στο μπουκαλάκι !Γλυκιά, κρεμώ...
Άρωμα Boston Cream V2 της Capella !Από την Βοστόνη...στο μπουκαλάκι !Γλυκιά, κρεμώδης, απαλή πίτα με παντεσπάνι, κρέμα και μία στρώση σοκολάτας !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η..
2,20€
Άρωμα Butter Cream της Capella !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο ...
Άρωμα Butter Cream της Capella !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Cantaloupe της Capella !Πεπονάκι ώριμο και δροσιστικό !Το μπουκαλάκι είναι 1...
Άρωμα Cantaloupe της Capella !Πεπονάκι ώριμο και δροσιστικό !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Chocolate Glazed Doughnut της Capella !Γλυκό ντόνατς με επικάλυψη σοκολάτας ...
Άρωμα Chocolate Glazed Doughnut της Capella !Γλυκό ντόνατς με επικάλυψη σοκολάτας !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Concord Grape της Capella !Ώριμο σταφύλι με γλυκιά επίγευση από την στέβια π...
Άρωμα Concord Grape της Capella !Ώριμο σταφύλι με γλυκιά επίγευση από την στέβια που περιέχει !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Graham Cracker V2 της Capella !Κρακεράκια έχουμε...Τι θα βάλουμε από πάνω?Το...
Άρωμα Graham Cracker V2 της Capella !Κρακεράκια έχουμε...Τι θα βάλουμε από πάνω?Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα γρεναδίνη της Capella !Γρεναδίνη για να εμπλουτίσετε τις συνταγές σας.Το μπο...
Άρωμα γρεναδίνη της Capella !Γρεναδίνη για να εμπλουτίσετε τις συνταγές σας.Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Honeydew Melon της Capella !Ώριμο, γλυκό πεπονάκι !Το μπουκαλάκι είναι 13ml ...
Άρωμα Honeydew Melon της Capella !Ώριμο, γλυκό πεπονάκι !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Jelly Candy της Capella !Ζαχαρωτά !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγ...
Άρωμα Jelly Candy της Capella !Ζαχαρωτά !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα  Juicy Orange της Capella !Φρεσκοστημένος χυμός πορτοκαλιού !Το μπουκαλ...
Άρωμα  Juicy Orange της Capella !Φρεσκοστημένος χυμός πορτοκαλιού !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Maple (Pancake) Syrup της Capella !Απαλό σιρόπι σφένδαμο το οποίο ταιρι...
Άρωμα Maple (Pancake) Syrup της Capella !Απαλό σιρόπι σφένδαμο το οποίο ταιριάζει απόλυτα με ζεστή τηγανίτα !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι&n..
2,20€
Άρωμα Marshmallow της Capella !Γλυκά καραμελωτά ! Τα λόγια είναι περιττά !Το μπουκ...
Άρωμα Marshmallow της Capella !Γλυκά καραμελωτά ! Τα λόγια είναι περιττά !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Pink Lemonade της Capella !Δροσιστική και ελαφρώς όξινη. Απλά τέλεια !Το μπο...
Άρωμα Pink Lemonade της Capella !Δροσιστική και ελαφρώς όξινη. Απλά τέλεια !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Pomegrate της Capella !Άρωμα ρόδι !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγ...
Άρωμα Pomegrate της Capella !Άρωμα ρόδι !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Pumpkin Pie της Capella !Φρεσκοψημένη κολοκυθόπιτα έτοιμη να την προσθέσετε ...
Άρωμα Pumpkin Pie της Capella !Φρεσκοψημένη κολοκυθόπιτα έτοιμη να την προσθέσετε στην βάση της αρεσκείας σας .Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι ..
2,20€
Άρωμα 27 Bears της Capella !Ένα γλυκό ζαχαρένιο ζελεδάκι !Η νέα σειρά αρωμάτων από...
Άρωμα 27 Bears της Capella !Ένα γλυκό ζαχαρένιο ζελεδάκι !Η νέα σειρά αρωμάτων από την Capella με την ονομασία Silverline είναι εδώ και περιλαμβάνει αρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνα τους ή..
2,20€
Άρωμα Butter Pecan της Capella !Καραμελωμένα πέκαν με διακριτικές νότες από βούτυρ...
Άρωμα Butter Pecan της Capella !Καραμελωμένα πέκαν με διακριτικές νότες από βούτυρο !Η νέα σειρά αρωμάτων από την Capella με την ονομασία Silverline είναι εδώ και περιλαμβάνει αρώματα που μπορείτε να ..
Εμφάνιση 1 έως 18 από 27 (2 Σελ.)