Αρώματα Capella

Αρώματα Capella
Αρώματα Capella - DIY


2,20€
Άρωμα Cantaloupe της Capella !Πεπονάκι ώριμο και δροσιστικό !Το μπουκαλάκι είναι 1...
Άρωμα Cantaloupe της Capella !Πεπονάκι ώριμο και δροσιστικό !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι 3%-7%..
2,20€
Άρωμα Maple (Pancake) Syrup της Capella !Απαλό σιρόπι σφένδαμο το οποίο ταιρι...
Άρωμα Maple (Pancake) Syrup της Capella !Απαλό σιρόπι σφένδαμο το οποίο ταιριάζει απόλυτα με ζεστή τηγανίτα !Το μπουκαλάκι είναι 13ml πλαστικό με σταγονόμετρο και η προτεινόμενη δοσολογία είναι&n..
2,20€
Άρωμα 27 Bears της Capella !Ένα γλυκό ζαχαρένιο ζελεδάκι !Η νέα σειρά αρωμάτων από...
Άρωμα 27 Bears της Capella !Ένα γλυκό ζαχαρένιο ζελεδάκι !Η νέα σειρά αρωμάτων από την Capella με την ονομασία Silverline είναι εδώ και περιλαμβάνει αρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνα τους ή..
2,20€
Άρωμα Fruit Circles της Capella !Δημητριακά με γεύσεις φρούτων και λίγο γάλα. Απλά...
Άρωμα Fruit Circles της Capella !Δημητριακά με γεύσεις φρούτων και λίγο γάλα. Απλά an instant classic !Η νέα σειρά αρωμάτων από την Capella με την ονομασία Silverline είναι εδώ και περιλαμβάνει αρώματ..
2,20€
Άρωμα Rainbow Candy της Capella !Ένας συνδυασμός από γλυκά με νότες από πορτοκάλι,...
Άρωμα Rainbow Candy της Capella !Ένας συνδυασμός από γλυκά με νότες από πορτοκάλι, λεμόνι, Lime, σταφύλι, και φράουλα !Η νέα σειρά αρωμάτων από την Capella με την ονομασία Silverline είναι εδώ και περ..
2,20€
Άρωμα Whipped Marshmallow της Capella !Ένας συνδυασμός από σαντιγί και ζαχαρωτά ιδ...
Άρωμα Whipped Marshmallow της Capella !Ένας συνδυασμός από σαντιγί και ζαχαρωτά ιδανικός για όλους τους γλυκατζίδες εκεί έξω !Η νέα σειρά αρωμάτων από την Capella με την ονομασία Silverline είναι εδώ ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)