210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Επισκευάσιμοι

Επισκευάσιμοι
Εξειδίκευση Αναζήτησης

Digiflavor Fuji GTA Dual Coil Edition
New
43,80€
Είναι γεγονός ! Ο Fuji GTA Dual Coil Edition της Digiflavor μόλις ήρθε ! ...
Είναι γεγονός ! Ο Fuji GTA Dual Coil Edition της Digiflavor μόλις ήρθε ! Ντουμάνι: Πολύ ! Αντιστάσεις: Δύο ! ! Πάνω ή κάτω deck: Στη μέση ! ! ! Ο Fuji GTA Dual Coil Edition εί..
41,80€
Pharaoh RDTA 25mm σε αυθεντικό από την DigiflavorΣχεδιασμένος από τον πασίγνω...
Pharaoh RDTA 25mm σε αυθεντικό από την DigiflavorΣχεδιασμένος από τον πασίγνωστο Reviewer Rip Trippers είναι ίσως το ο καλύτερος Dripper αυτή την στιγμή !Με πανεύκολο Deck το οποίο χωράει κάθε τύ..
78,80€
The Fumytech Navigator BX RTA μόλις ήρθε και είναι... άγριος !Με καινοτόμο σχεδιασ...
The Fumytech Navigator BX RTA μόλις ήρθε και είναι... άγριος !Με καινοτόμο σχεδιασμό εικαστικά αλλά και λειτουργικά έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα !Το "πειρατικό" του στιλ το κάνει να διαφέρει και το ..
44,80€
Το νέο tank της iJoy είναι γεγονός! iJoy Limitless XL !Ο Limitless XL είναι ένας α...
Το νέο tank της iJoy είναι γεγονός! iJoy Limitless XL !Ο Limitless XL είναι ένας ατμοποιητής για τους πιο απαιτητικούς.Έχει δυνατότητα να φθάσει μέχρι τα 215 Watt (!) με την εργοστασιακή του αντίσταση..
42,80€
Μόλις έφτασε ο νέος Taifun GT3 σε έκδοση της Tobeco !Συνδυάζοντας τα deck των Taif...
Μόλις έφτασε ο νέος Taifun GT3 σε έκδοση της Tobeco !Συνδυάζοντας τα deck των Taifun GSL και GT2 δημιουργήθηκε ένα τέλειος συνδυασμός ευκολίας στο στήσιμο και γεύσης !Παράλληλα με μεγάλη εισαγωγή υγρο..
25,80€
Pharaoh RDTA 25mm σε έκδοση της Tobeco !Σχεδιασμένος από τον πασίγνωστο Reviewer R...
Pharaoh RDTA 25mm σε έκδοση της Tobeco !Σχεδιασμένος από τον πασίγνωστο Reviewer Rip Trippers είναι ίσως το ο καλύτερος Dripper αυτή την στιγμή !Με πανεύκολο Deck το οποίο χωράει κάθε τύπο σύρματος κα..
28,80€
Ο επισκευάσιμος Dripper Goon RDA σε έκδοση της Tobeco μόλις ήρθε ! Με διάμετρο 24m...
Ο επισκευάσιμος Dripper Goon RDA σε έκδοση της Tobeco μόλις ήρθε ! Με διάμετρο 24mm, χρησιμοποιεί ένα το καινοτόμο deck με ονομασία "bridge clamp" κάνοντας το στήσιμο με όλους τους τύπους σύρματος παν..
30,80€
Επισκευάσιμος ατμοποιητής Erlkοnigin Nano 3ml σε κλώνο της Tobeco !Με ρύθμιση εισα...
Επισκευάσιμος ατμοποιητής Erlkοnigin Nano 3ml σε κλώνο της Tobeco !Με ρύθμιση εισαγωγής αέρα που ξεκινάει από πολύ σφιχτή έως σφιχτή πνευμονική και εύκολο γέμισμα από πάνω θα καλύψει και τους πιο απαι..
36,80€
Ο νέος Avocado 24 (RDTA) Bottom Airflow από την  GeekVape μόλις ήρθε !Διατηρώ...
Ο νέος Avocado 24 (RDTA) Bottom Airflow από την  GeekVape μόλις ήρθε !Διατηρώντας την την τρομερή γεύση (που έγινε ακόμα καλύτερη) και την μεγάλη παραγωγή ατμού υιοθετεί πολλά νέα χαρακτηριστικά...
45,80€
Επισκευάσιμος? Είναι !Dripper? Είναι !Εργοστασιακός? Είναι !Ο iJoy Combo RDTA...
Επισκευάσιμος? Είναι !Dripper? Είναι !Εργοστασιακός? Είναι !Ο iJoy Combo RDTA και τι δεν είναι !!!Βασισμένος στην επιτυχημένη συνταγή του iJoy Limitless RDTA και την διάμετρο στα 25mm πάει τ..
39,80€
Ατελείωτα, πυκνά και γεμάτα γεύση ντουμάνια ! Αυτός είναι Cyclon RDA της Fumytec...
Ατελείωτα, πυκνά και γεμάτα γεύση ντουμάνια ! Αυτός είναι Cyclon RDA της Fumytech ! Με απίστευτη γεύση, τρελό ντουμάνι και πολύ χώρο για να φτιάξετε διπλές ή και μονές αντιστάσεις ήρθε να ικανοποίη..
59,80€
O Windforce RTA είναι ο καινούριος επισκευάσιμος ατμοποιητής από την Fumytech για ...
O Windforce RTA είναι ο καινούριος επισκευάσιμος ατμοποιητής από την Fumytech για επικά ντούμανια ! Με χωρητικότητα 4ml ή 4.5ml, 25mm διάμετρο, κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί ενώ παράλληλα..
38,80€
Η τρίτη έκδοση του Goblin της Υoude έρχεται περισσότερο βελτιωμένη, δίνοντας την δ...
Η τρίτη έκδοση του Goblin της Υoude έρχεται περισσότερο βελτιωμένη, δίνοντας την δυνατότητα για μία μοναδική ατμιστική εμπειρία που προσαρμόζεται σε όλα τα γούστα.Ο μικροσκοπικός RTA ατμοποιητής στην ..
39,80€
Όμορφος? Ναι !Πνευμονικός? Ναι !Επισκευάσιμος? Και ναι και όχι !Καλώς ορίστε τον M...
Όμορφος? Ναι !Πνευμονικός? Ναι !Επισκευάσιμος? Και ναι και όχι !Καλώς ορίστε τον Minos από την Smok !Ο νέος ατμοποιητής της Smok που διαθέτει έτοιμες κεφαλές αλλά και επισκευάσιμη.Με τεράστια εισαγωγή..
48,80€
Πιο μεγάλος, πιο δυνατός, πιο άγριος !Ο TFV8 από την Smok ήρθε για να κλέψει την κ...
Πιο μεγάλος, πιο δυνατός, πιο άγριος !Ο TFV8 από την Smok ήρθε για να κλέψει την καρδιά όλων όσων αρέσκονται στα ΠΟΛΛΑ ντουμάνια !Είναι ακριβώς σαν τον προκάτοχό του απλώς...καλύτερος !Με 18% περισσότ..
38,80€
Κληρονομώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Tsunami, η Geek Vape σας παρουσιάζει ...
Κληρονομώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Tsunami, η Geek Vape σας παρουσιάζει τον καινούργιο ατμοποιητή Tsunami 24 Glass Window.Ο ατμιστής μπορεί και ελέγχει την αντίσταση και το βαμβάκι απευθείας..
38,80€
O  Limitless είναι ο νέος επισκευάσιμος Driper-Tank ατμοποιητής της IJOY.Είνα...
O  Limitless είναι ο νέος επισκευάσιμος Driper-Tank ατμοποιητής της IJOY.Είναι ένας ποιοτικός ατμοποιητής με την φιλοσοφία των Genesis ατμοποιητών, δηλαδή με το τανκ κάτω από τις αντιστάσειςΔιαθέ..
41,80€
Ο Griffin 25 Mini της Geek Vape αποτελεί την μικρή έκδοση του best seller ατμοποιη...
Ο Griffin 25 Mini της Geek Vape αποτελεί την μικρή έκδοση του best seller ατμοποιητή υψηλών επιδόσεων, Griffin 25.Με συνολικό μήκος που αγγίζει μόλις τα 46mm και διάμετρο στα 25mm είναι πολύ μικρός σε..
Εμφάνιση 1 έως 18 από 38 (3 Σελ.)