Επισκευάσιμοι

Επισκευάσιμοι
Επισκευάσιμοι - Ατμοποιητές


Εξειδίκευση Αναζήτησης

31,80€
Augvape Intake RTAΟ Intake RTA αποτελεί μία επιλογή επισκευάσιμου πνευμονικού ατμο...
Augvape Intake RTAΟ Intake RTA αποτελεί μία επιλογή επισκευάσιμου πνευμονικού ατμοποιητή μονής αντίστασης κατασκευασμένου από την Augvape σε συνεργασία με τον διάσημο reviewer Mike Vapes!Με διάμετρο 2..
38,80€
Hellvape Dead Rabbit RTAΟ Hellvape Dead Rabbit RTA είναι η "τανκάτι" έκδοση του πο...
Hellvape Dead Rabbit RTAΟ Hellvape Dead Rabbit RTA είναι η "τανκάτι" έκδοση του πολύ επιτυχημένου Dead Rabbit RDA !Ο Hellvape Dead Rabbit RTA διαθέτει τέσσερα posts με επιχρυσωμένους θετικούς στύλους ..
35,80€
Wotofo Warrior RDA 25mmΗ Wotofo ξαναχτυπά με τον ολοκαίνουργιο Warrior RDA 25mm !Ε...
Wotofo Warrior RDA 25mmΗ Wotofo ξαναχτυπά με τον ολοκαίνουργιο Warrior RDA 25mm !Εύκολο ντεκ ιδανικό για χοντρά σύρματα και αρκετό βαμβάκι ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να στήσετε μονές ή διπλές αντιστά..
34,80€
Hellvape Drop DeadΟ νέος ατμοποιητής από την Hellvape που ήρθε να "παντρέψει" τον ...
Hellvape Drop DeadΟ νέος ατμοποιητής από την Hellvape που ήρθε να "παντρέψει" τον Drop με τον Dead Rabbit !Υποδεχθείτε τον Hellvape Drop Dead !Άριστη ποιότητα κατασκευής από μία καταξιωμένη πλέον εται..
39,80€
Vandy Vape Capstone RDA 24mmΝα και κάτι διαφορετικό !Ένας νέος και καινοτόμος RDA ...
Vandy Vape Capstone RDA 24mmΝα και κάτι διαφορετικό !Ένας νέος και καινοτόμος RDA από την Vandy Vape με την ονομασία Capstone RDA !Για μονή ή διπλή αντίσταση, απλό και BF pin και διάφανο ή μεταλλικό t..
37,80€
Hellvape Anglo RDA 24mmO Anglo RDA 24mm είναι η νέα συνεργασία της Hellvape με τον...
Hellvape Anglo RDA 24mmO Anglo RDA 24mm είναι η νέα συνεργασία της Hellvape με τον DukunVape και είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι 316.Η σχεδίαση του έχει γίνει με γνώμονα την καλύτερη δυνατ..
34,80€
Digiflavor Drop Solo RDA 22mmΣας άρεσε ο Digiflavor Drop RDA? Ήρθε η ώρα να λατρέψ...
Digiflavor Drop Solo RDA 22mmΣας άρεσε ο Digiflavor Drop RDA? Ήρθε η ώρα να λατρέψετε τον Digiflavor Drop Solo RDA ! ! !Διατηρώντας την καταπληκτική εισαγωγή αέρα του προκατόχου του και με ντεκ π..
150,00€
Gus PhenomenoN Zest V2.2H νέα έκδοση του PhenomenoN ήρθε και είναι καλύτερη από πο...
Gus PhenomenoN Zest V2.2H νέα έκδοση του PhenomenoN ήρθε και είναι καλύτερη από ποτέ !Χάρις το γνωστό πανεύκολο γέμισμα από πάνω και την υπέροχη γεύση του θα σας ενθουσιάσει !Με βάση κατασκευασμένη απ..
28,80€
Geek Vape Ammit MTL RDA 22mmΟ νέος dripper της Geek Vape ήρθε, είναι τζουράτος, εί...
Geek Vape Ammit MTL RDA 22mmΟ νέος dripper της Geek Vape ήρθε, είναι τζουράτος, είναι 22mm και δίνη ΤΗΝ γεύση !Καινοτόμο deck εντελώς νέο σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει έρχεται να ταράξει τα νερά κα..
37,80€
Adnken Manta MTL 24mmO Manta RTA της Advken είναι ένας τρομερός ατμοποιητής διαμέτ...
Adnken Manta MTL 24mmO Manta RTA της Advken είναι ένας τρομερός ατμοποιητής διαμέτρου 24mm με χωρητικότητα 2ml ιδανικός για τους λάτρεις της αεράτης MTL τζούρας.O Manta είναι εξοπλισμένος με ένα πολύ ..
34,80€
Digiflavor Siren V2 2ml 22mmΟ Siren 2 αποτελεί την νέα βελτιωμένη έκδοση επισκευάσ...
Digiflavor Siren V2 2ml 22mmΟ Siren 2 αποτελεί την νέα βελτιωμένη έκδοση επισκευάσιμου ατμοποιητή τύπου GTA από την Digiflavor, που προορίζεται για υψηλής απόδοσης τσιγαρίσιες τζούρες, αποδίδοντας εξα..
37,80€
Vandy Vape Lit RDA 24mmΟ νέος ατμοποιητής από την Vandy Vape, Lit RDA 24mm!Άριστη ...
Vandy Vape Lit RDA 24mmΟ νέος ατμοποιητής από την Vandy Vape, Lit RDA 24mm!Άριστη ποιότητα κατασκευής, απίστευτη γεύση, μεγάλη παραγωγή ατμού και εύκολο στήσιμο, η πιο σύντομη περιγραφή για τον V..
29,80€
Wotofo Recurve RDA 24mmΟ νέος dripper της Wotofo, Recurve RDA 24mm ήρθε και ΑΞΙΖΕΙ...
Wotofo Recurve RDA 24mmΟ νέος dripper της Wotofo, Recurve RDA 24mm ήρθε και ΑΞΙΖΕΙ !Σχεδιασμένος από τον Mike Vapes και κατασκευασμένο για μέγιστη γεύση και εκπληκτική ροή αέρα θα σας αφήσει άφωνους !..
24,80€
Wasp Nanο RDΤA 22mmΟ Wasp Nanο RDΤA 22mm ήρθε και είναι υπέροχος !Συνδυάζοντας την...
Wasp Nanο RDΤA 22mmΟ Wasp Nanο RDΤA 22mm ήρθε και είναι υπέροχος !Συνδυάζοντας την εξαιρετική απόδοση του ομώνυμου RDA με το τανκ των 2ml !Ο Wasp Nanο RDΤA 22mm από την Oumier έχει σχεδιαστεί για να ε..
18,80€
Wasp Nano Mini RDA 22mmΟ νέος επισκευάσιμος ατμοποιητής της Wasp Nano Mini RDA 22m...
Wasp Nano Mini RDA 22mmΟ νέος επισκευάσιμος ατμοποιητής της Wasp Nano Mini RDA 22mm είναι εδώ, με πολύ όμορφο design, μικρό μέγεθος και άριστη απόδοση!Το στήσιμο του είναι πολύ εύκολο ακόμα και για νέ..
29,80€
Vandy Vape Phobia RDA 24mmH νέα χρονιά βρίσκει για ακόμη μια φορά την Vandy Vape σ...
Vandy Vape Phobia RDA 24mmH νέα χρονιά βρίσκει για ακόμη μια φορά την Vandy Vape σε συνεργασία με τον Alex (VapersMD) και μαζί μας παρουσιάζουν τον Phobia RDA !Με μοναδικό Deck για εύκολο στήσιμο του ..
26,80€
Geek Vape Loop RDA 24mmΟ Geekvape Loop RDA, με  διάμετρο 24mm, διαθέτει ένα π...
Geek Vape Loop RDA 24mmΟ Geekvape Loop RDA, με  διάμετρο 24mm, διαθέτει ένα πρωτοποριακό deck σε σχήμα «W» αποτελώντας κάτι πολύ νέο στην κατηγορία των dripper !Χάρις τον deck που ενσωματώνεται η..
29,80€
Vandy Vape Berserker MTL RDA DripperΗ Vandy Vape σε συνεργασία με τον Alex (Vapers...
Vandy Vape Berserker MTL RDA DripperΗ Vandy Vape σε συνεργασία με τον Alex (VapersMD) μας παρουσιάζει τον Berserker MTL RDA.Όπως και ο προκάτοχος του απευθύνεται στους λάτρεις της τσιγαρίσιας τζούρας...
Εμφάνιση 1 έως 18 από 32 (2 Σελ.)