210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Καπνικά
6,10€
Μιά καθαρή καπνική γεύση των ερυθρόδερμων που πάντα είχαν κόντρα με τους cowboys.Ξ...
Μιά καθαρή καπνική γεύση των ερυθρόδερμων που πάντα είχαν κόντρα με τους cowboys.Ξεχάστε τις φαντασιώσεις προσομοίωσης και δοκιμάστε αυτό που ενέκρινε ο μάγος της φυλής σε υγρό αναπλήρωσης απο την ετα..
6,10€
Καπνική γεύση με γλυκειά απόκριση που δε λιγώνει. Η καταλληλότερη γεύση για κάποιο...
Καπνική γεύση με γλυκειά απόκριση που δε λιγώνει. Η καταλληλότερη γεύση για κάποιον που θέλει να ατμίζει άρωμα που δεν κουράζει.Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτεινόμενη διάλυση: ..
6,10€
Ήπιο κλασικό καπνικό άρωμα. Μίξη αρωμάτων που προσδίδουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρ...
Ήπιο κλασικό καπνικό άρωμα. Μίξη αρωμάτων που προσδίδουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτεινόμενη διάλυση: 5%..
6,10€
Ένα πολύ ιδιαίτερο καπνικό άρωμα. Ο κατασκευαστής αποφάσισε να κρατήσει μόνο τις ο...
Ένα πολύ ιδιαίτερο καπνικό άρωμα. Ο κατασκευαστής αποφάσισε να κρατήσει μόνο τις ουδέτερες και γλυκιές νότες του καπνού και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει !Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλ..
6,10€
Αρωματικό άρωμα για υγρά αναπλήρωσης που θυμίζει καπνό στριφτού. Δεμένο σώμα, ευρύ...
Αρωματικό άρωμα για υγρά αναπλήρωσης που θυμίζει καπνό στριφτού. Δεμένο σώμα, ευρύτητα γευστικών ερεθισμάτων και μεγάλη διάρκεια επίγευσης Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτει..
6,10€
Αρωματικό, ελαφρώς γλυκό και σίγουρα εξοτικό.Ένα καπνικό άρωμα που ταιριάζει σε πο...
Αρωματικό, ελαφρώς γλυκό και σίγουρα εξοτικό.Ένα καπνικό άρωμα που ταιριάζει σε πολλούς και πιθανότατα και σε εσάς.Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτεινόμενη διάλυση: 6%..
6,10€
Ένα ξεχωριστό, "αντρικό" καπνικό άρωμα με ξεκάθαρη γεύση χωρίς να κάνει προσπάθεια...
Ένα ξεχωριστό, "αντρικό" καπνικό άρωμα με ξεκάθαρη γεύση χωρίς να κάνει προσπάθεια να μιμηθεί κάτι που υπάρχει ήδηΠροτεινόμενη διάλυση: 5%..
6,10€
Καπνικό άρωμα από την Atmos Lab, με χαρακτηριστικές αρωματικές νότες που ενθουσιάζ...
Καπνικό άρωμα από την Atmos Lab, με χαρακτηριστικές αρωματικές νότες που ενθουσιάζουν τον ατμιστή που αναζητά ένα αυθεντικό καπνικό υγρό χωρίς να είναι αρκετά έντονο για να κουράζειΗ συσκευασία είναι ..
6,10€
Ένα καπνικό άρωμα το Puro Cubano της Atmos Lab με χαρακτηριστικό του την ομώνυμη ...
Ένα καπνικό άρωμα το Puro Cubano της Atmos Lab με χαρακτηριστικό του την ομώνυμη γεύση και αίσθηση των γνήσιων κουβανέζικων πούρων.  Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτεινόμε..
6,10€
Ένα απολαυστικό καπνικό άρωμα με χαρακτηριστικό του την προσθήκη καβουρδισμένων ξη...
Ένα απολαυστικό καπνικό άρωμα με χαρακτηριστικό του την προσθήκη καβουρδισμένων ξηρών καρπών (φιστικιών, καρυδιών). Ομαλή επίγευση που δε σε λιγώνει.Πρόκειται για ίσως την καλύτερη συνοδεία αλκοολούχω..
6,10€
 Καπνικό άρωμα με έντονα αρωματικά στοιχεία για όσους θέλουν ένα πραγματικά "...
 Καπνικό άρωμα με έντονα αρωματικά στοιχεία για όσους θέλουν ένα πραγματικά "αρρενωπό" υγρό αναπλήρωσηςΗ συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτεινόμενη διάλυση: 5%..
6,10€
Καπνικό άρωμα που θυμίζει έντονα την αίσθηση ενός καλού καπνικού πούρουΗ συσκευασί...
Καπνικό άρωμα που θυμίζει έντονα την αίσθηση ενός καλού καπνικού πούρουΗ συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτεινόμενη διάλυση: 5%..
6,10€
Καπνικό άρωμα από Αμερικάνικου τύπου καπνά Virginia που διαρκεί χρονικά μετά την ε...
Καπνικό άρωμα από Αμερικάνικου τύπου καπνά Virginia που διαρκεί χρονικά μετά την εκπνοή καθώς και μια γλυκιά νότα.Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτεινόμενη διάλυση: 5%..
6,10€
Η πιο έντονα καπνική γεύση που έχει δημιουργηθεί ποτέ από την Atmos Lab για αυτούς...
Η πιο έντονα καπνική γεύση που έχει δημιουργηθεί ποτέ από την Atmos Lab για αυτούς που θέλουν μια πραγματικά έντονη τσιγαρίσια γεύσηΗ συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτεινόμενη διάλυ..
6,10€
Μια καπνική γεύση με ήπια αρωματική διάθεση για τους λάτρεις των αμερικάνικων καπν...
Μια καπνική γεύση με ήπια αρωματική διάθεση για τους λάτρεις των αμερικάνικων καπνών με μία μακράς διάρκειας επίγευσηΗ συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτεινόμενη διάλυση: 5%..
6,10€
Μια καπνική γεύση με περιορισμένη γλυκύτητα που του ταιριάζει ο χαρακτηρισμός "κλα...
Μια καπνική γεύση με περιορισμένη γλυκύτητα που του ταιριάζει ο χαρακτηρισμός "κλασικό καπνικό"Η συσκευασία είναι 10ml σε γυάλινο φιμέ μπουκαλάκιΠροτεινόμενη διάλυση: 5%..
Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)