Flavour Boss

Flavour Boss
Flavour Boss - Mix and Vape


24,00€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Drangon Fruit στα...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Drangon Fruit στα καλύτερά του !Μία γευστική έκρηξη που περιλαμβάνει: Βανίλια, κρέμα, φράουλα και φυσικά Dragon Fruit !Η συνταγή αποτελ..
24,80€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Δροσιστικό milksh...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Δροσιστικό milkshake !Περιλαμβάνει: Φράουλα, μπανάνα και φυσικά κρέμα !Η συνταγή αποτελείτε από τα παρακάτω αρώματα:4%    Ban..
24,00€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Ένας υπέροχος γευ...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Ένας υπέροχος γευστικός συνδυασμός. Φρουτένιος και παράλληλα γλυκός !Μία ιδιαίτερη συνταγή που περιλαμβάνει: Κρέμα, μπανάνα, φράουλα κα..
24,00€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Καλοκαιρινή και ά...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Καλοκαιρινή και άκρως εθιστική συνταγή !Μία γευστική έκρηξη που περιλαμβάνει: Πεπόνι, πορτοκάλι και την αίσθηση του αναψυκτικού !Η συντ..
24,40€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Γλυκιά μπάρα ρυζι...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Γλυκιά μπάρα ρυζιού !Μία γευστική έκρηξη που περιλαμβάνει: ζαχαρωτά, τραγανούς κόκκους ρυζιού και κρέμα βανίλια !Η συνταγή αποτελείτε α..
1,00€
Καπάκι με εύκολο κλείσιμο για τα μπουκάλια των αρωμάτων της Flavour Boss, τις βάσε...
Καπάκι με εύκολο κλείσιμο για τα μπουκάλια των αρωμάτων της Flavour Boss, τις βάσεις της Pink Mule και τις βάσεις της Atmos Lab.Γεμίστε εύκολα σε μικρότερα μπουκαλάκια τα αγαπημένα σας υγρά !..
25,20€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Ένας ιδιαίτερος σ...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός φράουλας και βάσεις cheesecake !Ένα υπέροχο υγρό που περιλαμβάνει: Custard, κρέμα, φράουλα και cheesecake !Η..
24,80€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Σας αρέσουν τα φρ...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Σας αρέσουν τα φρουτάκια? Sugar Lips (πρώην Kanzi) !Μία φρουτένια έκρηξη που περιλαμβάνει: φράουλα, kiwi, καρπούζι και ζαχαρωτά !Η συντ..
25,20€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Μηλόπιτα με βανίλ...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Μηλόπιτα με βανίλια και κρέμα !Πως να πεις όχι?Η συνταγή αποτελείτε από τα παρακάτω αρώματα:3%    Whipped Cream  της The..
22,30€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Ότι πρέπει για να...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Ότι πρέπει για να συνοδέψετε τον καφέ σας !Κέικ και ντόνατ σοκολάτας !Η συνταγή αποτελείτε από τα παρακάτω αρώματα:0.7%  Biscuit τ..
24,00€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Ξυροκάρπια !Κρέμα...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Ξυροκάρπια !Κρέμα με φουντούκι και καρύδια !Η συνταγή αποτελείτε από τα παρακάτω αρώματα:3%    Bavarian Cream της Flavour Wes..
21,20€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Το πολύ γνωστό "λ...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Το πολύ γνωστό "λάδι του φιδιού" !Φρουτένιος συνδυασμός από Citrus, αγγούρι, γλυκάνισο και δυόσμο !Η συνταγή αποτελείτε από τα παρακάτω..
27,20€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Γλυκιά, φρεσκοψημ...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Γλυκιά, φρεσκοψημένη τηγανίτα !Ένας συνδυασμός από τηγανίτα, σιρόπι σφένδαμου, βούτυρο, κρέμα και φράουλες !Η συνταγή αποτελείτε από τα..
24,80€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !To γάλα της "μαμά...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !To γάλα της "μαμάς" έτοιμο για να τo φτιάξετε !Γλυκιά κρέμα και φρέσκια φράουλα !Η συνταγή αποτελείτε από τα παρακάτω αρώματα:3%  ..
19,60€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Ε ναι λοιπόν ! Κα...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Ε ναι λοιπόν ! Και ο Muffin Man είναι εδώ !Κέικ κανέλα και μήλο απαρτίζουν αυτή την τέλεια ισορροπημένη συνταγή !Η συνταγή αποτελείτε α..
24,80€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Γνωστό, απολαυστι...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Γνωστό, απολαυστικό μπισκοτάκι !Μία γευστική έκρηξη που περιλαμβάνει: Custard, βανίλια, κρέμα και φυσικά μπισκότο !Η συνταγή αποτελείτε..
24,00€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Η γνωστή "ρεζερβέ...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Η γνωστή "ρεζερβέ" συνταγή αμερικάνικης εταιρείας έτοιμη να την φτιάξετε !Ένας γλυκός συνδυασμός από μέλι, κρέμα, μπανάνα και δημητριακ..
24,80€
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Η πασίγνωστη λεμο...
Τώρα και στην Ελλάδα τα προμιξαρισμένα αρώματα της Flavour Boss !Η πασίγνωστη λεμονόταρτα έτοιμη για να την φτιάξετε !Η συνταγή αποτελείτε από τα παρακάτω αρώματα:1%    Bavarian Cream της Th..
Εμφάνιση 1 έως 18 από 18 (1 Σελ.)