Egoist Shake and Vape

Egoist Shake and Vape
Egoist


4,00€
Καπνική βάση με καραμέλα βουτύρου και βανίλια !Αρώματα από την The Lord of Juice τ...
Καπνική βάση με καραμέλα βουτύρου και βανίλια !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ανακινήστε καλά..
4,00€
Γλυκιά φράουλα συνδυασμένη με καρύδα και άρωμα καρπούζι !Αρώματα από την The Lord ...
Γλυκιά φράουλα συνδυασμένη με καρύδα και άρωμα καρπούζι !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ανακι..
4,00€
Φουντούκια με φιστίκια !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα...
Φουντούκια με φιστίκια !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ανακινήστε καλά και έχετε σύνολο 30ml ..
4,00€
Ακτινίδιο με ώριμες φράουλες ανακατεμένα σε παγωτό βανίλια !Αρώματα από την The Lo...
Ακτινίδιο με ώριμες φράουλες ανακατεμένα σε παγωτό βανίλια !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, αν..
4,00€
Ακτινίδιο με ώριμες μπανάνες και βανίλια !Αρώματα από την The Lord of Juice της σε...
Ακτινίδιο με ώριμες μπανάνες και βανίλια !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ανακινήστε καλά και ..
4,00€
Ένας γλυκόξινος συνδυασμός από λεμόνι, lime και παγωτό βανίλια !Αρώματα από την Th...
Ένας γλυκόξινος συνδυασμός από λεμόνι, lime και παγωτό βανίλια !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας..
4,00€
Άλλη μία λεμονόταρτα??? Όχι ίσως η καλύτερη λεμονόταρτα !Αρώματα από την The Lord ...
Άλλη μία λεμονόταρτα??? Όχι ίσως η καλύτερη λεμονόταρτα !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ανακι..
4,00€
Μάνγκο, ανανάς και καρύδα παρέα με απαλή κρέμα !Αρώματα από την The Lord of Juice ...
Μάνγκο, ανανάς και καρύδα παρέα με απαλή κρέμα !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ανακινήστε καλ..
4,00€
Φρουτένια τσιχλόφουσκα στα καλύτερά της !Αρώματα από την The Lord of Juice της σει...
Φρουτένια τσιχλόφουσκα στα καλύτερά της !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ανακινήστε καλά και έ..
4,00€
Παγωτό φράουλα !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμ...
Παγωτό φράουλα !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ανακινήστε καλά και έχετε σύνολο 30ml υγρού αν..
4,00€
Διάφορες φράουλες με βατόμουρα κόκκινα σταφύλια και μέντα !Αρώματα από την The Lor...
Διάφορες φράουλες με βατόμουρα κόκκινα σταφύλια και μέντα !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ανα..
4,00€
Διάφορες φράουλες με βατόμουρα και κόκκινα σταφύλια !Αρώματα από την The Lord of J...
Διάφορες φράουλες με βατόμουρα και κόκκινα σταφύλια !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ανακινήστ..
4,00€
Κρέμα καρύδας, ψημένα αμύγδαλα με βανίλια bourbon και ουίσκι !Αρώματα από την The ...
Κρέμα καρύδας, ψημένα αμύγδαλα με βανίλια bourbon και ουίσκι !Αρώματα από την The Lord of Juice της σειράς Egoist έτοιμα για άτμισμα σε λίγα μόλις λεπτά !Προσθέστε 24ml από την βάση της επιλογής σας, ..
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)