210 4912 008 210 4912 024
Ο παρών ιστότοπος εμπορεύεται προϊόντα αποκλείστηκα για ενήλικες.
Είστε άνω των 18 ετών;

Smok

Smok
27,80€
Ήρθε ο νέος Smok Brit Mini Flavor Tank ! Με ρύθμιση εισαγωγής αέρα στο πάν...
Ήρθε ο νέος Smok Brit Mini Flavor Tank ! Με ρύθμιση εισαγωγής αέρα στο πάνω μέρος εξαλείφει τις διαρροές και δίνει πιο δροσερό ατμό από ποτέ. Με αντιστάσεις 0,6Ohm και 1,2Ohm υπόσχεται μεγά..
36,80€
Ο Smok TFV8 Baby μόλις ήρθε !Let's face it ! Ωραίος ο Smok TFV8.Τρομερό ντουμάνι κ...
Ο Smok TFV8 Baby μόλις ήρθε !Let's face it ! Ωραίος ο Smok TFV8.Τρομερό ντουμάνι και απίστευτη γεύση αλλά...μεγάλος.Τι και αν μπορούσαμε να έχουμε όλα αυτά σε πιο μικρό μέγεθος και με λίγο λιγότερα Wa..
39,80€
Όμορφος? Ναι !Πνευμονικός? Ναι !Επισκευάσιμος? Και ναι και όχι !Καλώς ορίστε τον M...
Όμορφος? Ναι !Πνευμονικός? Ναι !Επισκευάσιμος? Και ναι και όχι !Καλώς ορίστε τον Minos από την Smok !Ο νέος ατμοποιητής της Smok που διαθέτει έτοιμες κεφαλές αλλά και επισκευάσιμη.Με τεράστια εισαγωγή..
31,80€
Ήρθε ο νέος Helmet Tank από την Smok !Με νέο καινοτόμο σχεδιασμό κατά των διαρροών...
Ήρθε ο νέος Helmet Tank από την Smok !Με νέο καινοτόμο σχεδιασμό κατά των διαρροών χάρη στο U σχηματισμό του tank του, ξεχάστε τις διαρροές !Γεμίζει από πάνω και διαθέτει childproof καπάκι καθιστώντας..
48,80€
Πιο μεγάλος, πιο δυνατός, πιο άγριος !Ο TFV8 από την Smok ήρθε για να κλέψει την κ...
Πιο μεγάλος, πιο δυνατός, πιο άγριος !Ο TFV8 από την Smok ήρθε για να κλέψει την καρδιά όλων όσων αρέσκονται στα ΠΟΛΛΑ ντουμάνια !Είναι ακριβώς σαν τον προκάτοχό του απλώς...καλύτερος !Με 18% περισσότ..
18,80€
Smok GCT, ο ατμοποιητής που φτιάχτηκε για χρήση με έλεγχο θερμοκρασίας !Με ρύθμιση...
Smok GCT, ο ατμοποιητής που φτιάχτηκε για χρήση με έλεγχο θερμοκρασίας !Με ρύθμιση εισαγωγής αέρα που μεταβάλλεται από τσουράτι έως πνευμονική και χωρητικότητα 4ml προσαρμόζεται σε όλα τα γούστα.Διαθέ..
Smok TF-RTA G4
Sale
44,80€ 54,80€
Ήρθε ο Smok TF-RTA G4 !Η Smok τον αποκαλεί "χαϊδευτικά" The Beast Tamer (Ο Γητευτή...
Ήρθε ο Smok TF-RTA G4 !Η Smok τον αποκαλεί "χαϊδευτικά" The Beast Tamer (Ο Γητευτής των Θυρίων), τυχαίο???Με τεράστιο deck που χωράει εύκολα 4 Clapton αντιστάσεις υπόσχεται ντουμάνια που δεν έχετε φαν..
8,50€
Με απίστευτη γεύση, ρύθμιση υγρού, ρύθμιση αέρα και τόσο χαμηλή τιμή ο Smok RDC αλ...
Με απίστευτη γεύση, ρύθμιση υγρού, ρύθμιση αέρα και τόσο χαμηλή τιμή ο Smok RDC αλλάζει τα δεδομένα για τους νεοεισερχόμενους χρήστες, προσφέροντας άτμισμα υψηλών προδιαγραφών με την ευχρηστία ενός eG..
36,80€
Micro TFV4  κατέφτασε !Σχεδιασμένος για να δέχεται τρεις διαφορετικές κεφαλές...
Micro TFV4  κατέφτασε !Σχεδιασμένος για να δέχεται τρεις διαφορετικές κεφαλές (Μία για πνευμονικές, μία για τσουράτες και μία επισκευάσιμη) και την τρία διαφορετικά tank που αλλάζουν το μέγεθος κ..
14,00€
Ο Smok ADC είναι η μεγαλύτερη έκδοση του ADC ΙΙ επίσης με pyrex γυαλί, με ρύθμιση ...
Ο Smok ADC είναι η μεγαλύτερη έκδοση του ADC ΙΙ επίσης με pyrex γυαλί, με ρύθμιση αέρα και με τη δυνατότητα να πάρει 2 διαφορετικά ανταλλακτικα,Micro Core και Micro Core A που προσφέρει και ρύθμιση υγ..
13,00€
Ο Smok ADC II είναι η μικρότερη έκδοση του Micro GDC επίσης με pyrex γυαλί, με ρύθ...
Ο Smok ADC II είναι η μικρότερη έκδοση του Micro GDC επίσης με pyrex γυαλί, με ρύθμιση αέρα και με τη δυνατότητα να πάρει 2 διαφορετικά ανταλλακτικα,Micro Core και Micro Core A που προσφέρει και ρύθμι..
10,90€
O καινοτόμος Bottom Dual Coil (BDC) Clearomizer απο τη Smok έχει σπείρωμα Ego κερα...
O καινοτόμος Bottom Dual Coil (BDC) Clearomizer απο τη Smok έχει σπείρωμα Ego κεραμική κεφαλή για πιο πλούσια γεύση ενώ το τανκ είναι κατασκευασμένο από pyrex τζάμι και η χωρητικότητα του είναι 3ml...
9,90€
O καινοτόμος Bottom Dual Coil (BDC) Clearomizer απο τη Smok έχει σπείρωμα Ego κερα...
O καινοτόμος Bottom Dual Coil (BDC) Clearomizer απο τη Smok έχει σπείρωμα Ego κεραμική κεφαλή για πιο πλούσια γεύση ενώ το τανκ είναι κατασκευασμένο από pyrex τζάμι και η χωρητικότητα του είναι 2ml...
3,90€
Ένας οικονομικός ατμοποιητής με εξαιρετική ποιότητα ατμού από την Smok !.....
Ένας οικονομικός ατμοποιητής με εξαιρετική ποιότητα ατμού από την Smok !..
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)