Προσφορές ηλεκτρονικού τσιγάρου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !

Καλύτερη τιμή, τελευταία κομμάτια, ανοιγμένο κουτί και εκθεσιακά κομμάτια είναι όλα εδώ !

Στην παρούσα κατηγορία θα βρείτε προϊόντα που που είναι πλήρως λειτουργικά.
Στην αρχή της περιγραφής κάθε προϊόντος θα βρείτε το λόγο για τον οποίο είναι τα προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Στην περίπτωση των Mods καλύπτονται κανονικά από 2 μήνες εγγύηση εκτός αν αναφέρεται κάτι άλλο στην περιγραφή τους !5,50€
Hand spinner PhosphorescentΑντιστρές hand spinner που φωσφορίζει στο σκοτάδι !Σε π...
Hand spinner PhosphorescentΑντιστρές hand spinner που φωσφορίζει στο σκοτάδι !Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει προϊόντα από την κατηγορία "3D Εκτυπώσεις" o χρόνος επεξεργασίας της ενδέχεται ..
49,80€
Eleaf iStick Pico Dual με Melo 3 Mini ! Περιγραφή Mod: To Pico Dual είνα...
Eleaf iStick Pico Dual με Melo 3 Mini ! Περιγραφή Mod: To Pico Dual είναι το νέο διμπάταρο mod της Eleaf με ισχύ που αγγίζει τα 200W ! Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της εποχής όπως έλεγχ..
28,80€
Κληρονομώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Tsunami, η Geek Vape σας παρουσιάζει ...
Κληρονομώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Tsunami, η Geek Vape σας παρουσιάζει τον καινούργιο ατμοποιητή Tsunami 24 Glass Window.Ο ατμιστής μπορεί και ελέγχει την αντίσταση και το βαμβάκι απευθείας..
Smok G-Priv ανοιγμένο κουτί
Sale
Δεν είναι διαθέσιμο 64,80€
Το παρών προϊόν είναι πλήρως λειτουργικό.Ο λόγος που βρίσκεται σε αυτή την κατηγορ...
Το παρών προϊόν είναι πλήρως λειτουργικό.Ο λόγος που βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία είναι πως ήρθε με χαλασμένη συσκευασία κατά την μεταφορά.Καλύπτεται από 2 μήνες εγγύηση.Το προϊόν βρίσκεται στο κατ..
24,80€
Ο Mesmer GL της UD , αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες επιλογές στους εργοστασιακ...
Ο Mesmer GL της UD , αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες επιλογές στους εργοστασιακούς ατμοποιητές ! Με εισαγωγή αέρα που κυμαίνεται από σφιχτή τσιγαρήσια έως σφιχτή πνευμονική είναι κατασκευασμένος ..
17,80€
13 εργαλεία σε 1 !Όλα όσα χρειάζεστε για τους επισκευάσιμους ατμοποιητές σε ένα εύ...
13 εργαλεία σε 1 !Όλα όσα χρειάζεστε για τους επισκευάσιμους ατμοποιητές σε ένα εύχρηστο εργαλεία από την UD με όνομα Cool Kit !Περιλαμβάνει:1. Κοφτάκι  2. Κεραμική λαβίδα3. Σταυρωτό κατσαβίδι4. ..
49,80€
Μόλις έφτασε το νέο Wismec Reuleaux RXmini 80W !Με ισχύ που φτάνει τα 80W και...
Μόλις έφτασε το νέο Wismec Reuleaux RXmini 80W !Με ισχύ που φτάνει τα 80W και ενσωματωμένη μπαταρία 2100Mah είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε έξοδο !Με εξαιρετικά μικρό μέγεθος και χαμηλό βάρος..
59,80€
Μικρό στο μάτι, μεγάλο στο...ντουμάνι !Smok H-PRIV Mini 50W TC με Smok Brit Beast ...
Μικρό στο μάτι, μεγάλο στο...ντουμάνι !Smok H-PRIV Mini 50W TC με Smok Brit Beast Tank !Περιγραφή Mod:Με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις και πανάλαφρο αλλά με ισχύ που φτάνει τα 50W και μπαταρία 1650Mah ..
59,80€
Το IJOY Maxo Quad 315W ήρθε και παίρνει 4 μπαταρίες 18650 σπάζοντας κάθε ρεκόρ ισχ...
Το IJOY Maxo Quad 315W ήρθε και παίρνει 4 μπαταρίες 18650 σπάζοντας κάθε ρεκόρ ισχύς και αυτονομίας !Παράλληλα σας δίνει την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε με 2 μπαταρίες και ισχύ 160W.Στιβαρό με ωρ..
24,80€
Ezipe από την Fumytech !Ότι πιο ιδιαίτερο έχει κυκλοφορήσει τον τελευταίο και...
Ezipe από την Fumytech !Ότι πιο ιδιαίτερο έχει κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου !Ένα ολοκληρωμένο πακέτο έτοιμο για χρήση σε στιλ... Zippo !Με μπαταρία 1300Mah ..
8,80€
UD Σετ κατσαβιδιών 6 τεμαχίων.....
UD Σετ κατσαβιδιών 6 τεμαχίων..
6,80€
Εργαλείο που σας βοηθάει να στήσετε τους επισκευάσιμους ατμποποιητές από την UD πρ...
Εργαλείο που σας βοηθάει να στήσετε τους επισκευάσιμους ατμποποιητές από την UD προκειμένου να περνάτε εύκολα και γρήγορα το βαμβάκι μέσα από την αντίστασή σας αλλά και να το στρώνεται στο deck...
32,80€
Η τρίτη έκδοση του Goblin της Υoude έρχεται περισσότερο βελτιωμένη, δίνοντας την δ...
Η τρίτη έκδοση του Goblin της Υoude έρχεται περισσότερο βελτιωμένη, δίνοντας την δυνατότητα για μία μοναδική ατμιστική εμπειρία που προσαρμόζεται σε όλα τα γούστα. Ο μικροσκοπικός RTA ατμοποιητής στη..
54,80€
Ήρθε το νέο Reuleaux RX 2/3 από την Wismec σε σχεδίαση του JayBo! Τώρα πλέον...
Ήρθε το νέο Reuleaux RX 2/3 από την Wismec σε σχεδίαση του JayBo! Τώρα πλέον έχετε την επιλογή ανάμεσα σε 2 ή 3 μπαταρίες καθώς το Reuleaux RX 2/3 έρχεται με δύο καπάκια μπαταριών ! Παράλλ..
59,80€
Ήρθε το νέο Sigelei J80 !Καινοτόμος σχεδιασμός, μικρό μέγεθος και 2000Mah ενσωματω...
Ήρθε το νέο Sigelei J80 !Καινοτόμος σχεδιασμός, μικρό μέγεθος και 2000Mah ενσωματωμένη μπαταρία, ίσως το καλύτερο mod στην κατηγορία του !Με ισχύ που αγγίζει τα 80W και έλεγχο θερμοκρασίας για Ni200, ..
44,80€
Smok Quantum 80W για...Geek ατμιστές !Ήρθε το νέο Quantum 80W από την Smok το πρώτ...
Smok Quantum 80W για...Geek ατμιστές !Ήρθε το νέο Quantum 80W από την Smok το πρώτο Box Mod με δυνατότητα ασύρματης αναβάθμισης μέσω Bluetooth απευθείας από το κινητό σας !Παράλληλα το Smok Quant..
8,80€
Εργαλείο που σας βοηθάει να στήσετε τους επισκευάσιμους ατμποποιητές από την UD σε...
Εργαλείο που σας βοηθάει να στήσετε τους επισκευάσιμους ατμποποιητές από την UD σε κασετίνα για να είναι πάντα τακτοποιημένα και εύκολα στην μεταφοράΠεριλαμβάνει τις εξής διαμέτρους πυρήνα: 1.5mm..
17,80€
Το νέο μικροσκοπικό τσιγάρο από την Eleaf είναι εδώ.Ένα πραγματικά κομψό και μικρό...
Το νέο μικροσκοπικό τσιγάρο από την Eleaf είναι εδώ.Ένα πραγματικά κομψό και μικρό mod με μια μπαταρία 650mah και ατμοποιητή χωρητικότητας 0,8 ml.Οι διαστάσεις του είναι: 29mm * 19,5mm * 64,5mmΙδανικό..
Εμφάνιση 1 έως 18 από 19 (2 Σελ.)